Ana SayfaGüzellikL’Oréal Paris’den Yepyeni Bir Maskara: Bambi Oversized Eye Maskara

L’Oréal Paris’den Yepyeni Bir Maskara: Bambi Oversized Eye Maskara

L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara ile Anneler Günü’nde annenize ceylan göz etkisiyle anında daha büyük görünen gözler ve çarpıcı bakışlar hediye edin!
 
L’Oréal Paris’ten yepyeni bir maskara Bambi Oversized Eye Maskara! Ceylan göz etkisiyle anında daha büyük görünen gözler ile makyaj uygulamalarınızı bambaşka bir boyuta taşıyor. Kolajen ve seramid ile güçlendirilmiş formülü ile kirpiklerinize yeni bir form kazandıran Bambi Oversized Eye Maskara, kirpiklerinize lifting ve XXL hacim etkisiyle yepyeni bir boyut katıyor.
 
Kirpiklerde lifting ve XXL hacim etkisiyle yepyeni bir boyut…
 
L’Oréal Paris’in bakışlarıyla görenleri büyüleyen Disney’in Bambi karakterinden esinlenerek yarattığı L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara; XXL hacim, kirpik lifting etkisi ve uzun kirpik görünümü etkisi ile gözleri çok daha büyük ve çarpıcı bir forma ulaştırıyor.
 
Kirpik Lifting Formülü ile Hipnotize Edici Etki
 
Ceylan gözü etkisi yaratan ve çarpıcı bakışlar sunan L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara; her göz tipine uyum sağlayan esnek fırça yapısı ve kirpiklerde ağırlık yapmayan, topaklanmaya dayanıklı formülü ile hipnotize edici etki sunuyor. Kökten uca her kirpiği tek tek kavrayarak ve en kısaları bile yakalayarak kaldıran, kıvıran ve dolgunlaştıran L’Oréal Paris Bambi Oversized Eye Maskara, gün boyu uzun kirpik görünümü sağlıyor.
 
Ceylan Gözler Şimdi Daha Büyük…
 
Bambi Oversized Eye Maskara sayesinde ceylan göz etkisi ile birleşen kirpik lifting, XXL hacim ve uzunluk veren etkiyle annenize anında daha büyük gözler ve etkileyici bakışlar armağan edebilirsiniz!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI