Ana SayfaGüzellikLoreal Revitalift Komple Yenileyici 10

Loreal Revitalift Komple Yenileyici 10

Her kişinin cildi hayatın iniş ve çıkışlarına farklı tepkiler verir ve kendi yaşlanma sürecine bağlı olarak bazı kişilerin cildi strese kızarıklıklarla karşılık verirken diğerlerininki ışıltıdan mahrum mat bir doku veya lekeli bir cilt yüzeyiyle kendini gösterir.

Her ne kadar cilt hücreleri her ihtiyaç için “destek-ofisi” gibi organize olsalar da, sistem devamlı olarak “hata” veriyor. Tam olarak tamir edilemeyen bu hatalar zamanla ciltte izlerini bırakıp yaşlanma belirtilerinin görülmesine neden olur. Cilt bu zorluklar karşısında pes edip soluk bir doku veya daha az esneklik şeklinde zayıflıklar göstermeye başlar. Revitalift Komple Yenileyici 10, yeni, komple yenileyici yaslanma karsiti bakim kremi. Yaşlanmaya karşı temel korumalara ek olarak zamanın getirdiği her ihtiyaca yönelik spesifik çözümler sunan çok amaçlı bir yaşlanma karşıtı krem.  10 aktif maddenin bir arada yer aldığı bu kremle yaşlanmanın 10 belirtisi ile savaşmak mümkün.  L’Oréal’in en bilinen kırışık karşıtı içeriği Pro-Retinol A ve Stimulift teknolojileri cildin doğal destekleyicilerini harekete geçirir. Revitalift Komple Yenileyici 10, formülünde yer alan; Elastin proteini elastin fiberlerini koruyarak esneklik sağlar. Pro-vitamin B5, cildi nemlendirerek rahatlatırken, cilt pigmentasyonunu düzenleyen vitamin B3 cilde aydınlık bir görünüm kazandırır.

Ayrıca, UV ışınları nedeniyle oluşabilecek hasarlara karşı en iyi silah olan 20 GFK günlük koruma da sağlar. Yaşlanmanın 10 işaretiyle tek seferde savaşır.

Revitalift Komple Yenileyici 10, yeni, komple yenileyici yaslanma karsiti bakim kreminin fiyatı: 44,99 TL
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI