Ana SayfaYaşamLÖSEV TRENDUS bez bebek işbirliği

LÖSEV TRENDUS bez bebek işbirliği

LÖSEV bu yıl 12`inci yılını kutluyor. Bunun için Trendus ve LÖSEV biraraya gelerek hem çok anlamlı hem de çok eğlenceli bir proje hazırladı.

12 yıl için 12 tane bez bebek

LÖSEV`in Ispanak isimli, lösemili çocuk annelerinin çalıştığı, hem meslek sahibi olup, hem de evlerine katkı sağlamalarını amaçlayan atölyeleri var. Bu atölyelerde bez bebekler üretiliyor ve bu bez bebekler LÖSEV internet sitesi ve satış noktalarında satılıyor. Elde edilen gelir LÖSEV`e kayıtlı lösemili çocuklarımızın tedavisine katkıda bulunuyor. 

Zaten çok şirin olan bu Ispanak bebeklerinden alıp, Trendus`un moda ve güzellik perspektifinden bakarak, 12 çok şık  ve trendy bez bebek olarak yeniden hazırlayalım dedik. Bu projede farklı bakış açılarından çok ünlü, çok başarılı ve çok sevilen insanlarla çalışmak istedik.

En beğendiğimiz modacılar, en sevdiğimiz ünlülerden Ispanak evlerinde hazırlanan bez bebekleri tamamen çıplak olarak alıp imaj çalışması yapmalarını rica ettik.

Hülya Avşar, Beren Saat, Dilek Hanif, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Çağla Şikel, Özgür Masur, Tuvana Büyükçınar, Bahar Kırçan, Açelya Akkoyun ve Derya Baykal gibi sevilen isimler bu eğlenceli görevi kabul edip muhteşem bebekler hazırladı. 12`inci bebeği de Trendus adına Genel Yayın Yönetmeni Deniz Ünaldı tasarladı.

Bu bebekler 9-15 Kasım arası İstinye Park`ta, 15-21 Kasım arası da Palladium AVM`de sergilenecek. Daha sonra da Ispanak evlerindeki anneler, bu bebeklerin benzerlerini yapacak ve bebekler LÖSEV`in internet sitesinden satışa sunulacak.

Kim hangi bebeği hazırladı, nasıl bir sonuç çıktı, mümkünse gidip yakından görmenizi tavsiye ederiz. Ama imkanınız yoksa merak etmeyin her türlü gelişme Trendus`ta olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI