Ana SayfaModaLouis Vuitton 2013 kampanyası

Louis Vuitton 2013 kampanyası

Her koleksiyonunu bir görsel şölene dönüştüren Marc Jacobs, geçtiğimiz aylarda tanıttığı Louis Vuitton 2013 koleksiyonunda podyumu adeta bir satranç tahtasına dönüştürmüştü. Gerek koleksiyonu gerekse damalı podyumu ve yürüyen merdivenleriyle diğer tasarımcıları da etkileyen Jacobs, bu kez re reklam görselleriyle çok konuşulacak.

Beş ayrı marka için çalışan ama yorulmak bilmeyen modanın dahi çocuğu, 2013 koleksiyonunun basın görsellerinde de defileyle aynı şovu kullandı ve Athena Wilson, Janice Alida, Ji Hye Park, Magdalena Jasek, Nastya Kusakina, Ruby Jean Wilson gibi tanınmış yüzlerle çalıştı.

Steven Miesel tarafından gerçekleşen çekimler için mankenleri ikiz gibi gösteren Jacobs, kopyanın asıllarını yaşattığını vurgulamak istedi. Şubat ayının ortalarında satışa çıkması beklenen 2013 bahar koleksiyonunun görselleri de renkleri kadar iç açıyor. Bakalım geçtiğimiz sene pastel ve bahar tonlarını, bu sene limon sarıları ve satranç tahtalarını kullanan tasarımcı bir sonraki sene bizi neyle şaşırtacak?

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI