Ana SayfaModaLouis Vuitton`un ilk televizyon reklamı

Louis Vuitton`un ilk televizyon reklamı

Her sene hazırladığı birbirinden güzel reklam görselleriyle adından bahsettiren Louis Vuitton, 2012-13 sezonu için bir ilke imza attı ve markaya ait ilk televizyon reklamını çekti.

Arizona Muse`un kamera karşısına geçtiği reklam kampanyasını Inez ve Vinoodh çekerken, sanat temalı kısa filmin çekimleri Louvre müzesinde gerçekleşti. "L`invitation au Voyage" yani "yolculuğa davet" ismi verilen kısa filmde Muse, Louvre`un içinde elinde altın bir ahantar ve Monogram baskılı bir  çantayla dolaşırken Mona Lisa tablosunun önünden geçiyor. Vuitton`a ait bir sandık ve zarf bulan Arizona bu esnada kendisini bir erkeğin takip ettiğini fark ediyor ve hızla müze bahçezine koşarak kendinisini bekleyen uçan balonla oradan uzaklaşıyor. Elindeki sır dolu mektupla uzaklaşan Arizona, izleyenleri meraka sürüklerken Louis Vuitton`un ikinci reklamını çekmesini bekleyenler giderek artıyor.

Louis Vuitton`un ilk televizyon reklamı başarıya ulaşır mı bilinmez ama koleksiyon ve kısa film kareleri güzellikleriyle göz boyuyorlar. Aşağıdaki videoya tıklayarak reklamı izleyebilir, fotogaleriden kampanya çekimlerini inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI