Ana SayfaYaşamLOWE The Hall`da

LOWE The Hall`da

Lowe, yeni albümleri “Evolver”ın tanıtım turnesi kapsamında, unutulmaz bir gecede İstanbul’lu müzikseverler ile buluşuyor. Dünyanın pek çok yerinde sayısız performans sergileyerek geniş dinleyici kitlesine ulaşan LOWE, Delikupon.com’un düzenlediği gecede The Hall Istanbul’da sahne alıyor. Gecenin diğer konuğu, 2002’den bu yana, underground ve mainstream akımlarını benimseyerek ortaya koyduğu şık synthpop sound’uyla müzikseverlerin beğeni ile dinlediği Kitschkraft.

2002 yılında kurulan İsveçli Synthpop grubu LOWE adını müziklerini tanımlayan iki kelimeden alıyor: “Love” ve “Low”. İlk single’ları “The Vanishing” ve “Ahead Of Our Time” ile İsveç müziğinin umut vadeden isimleri arasında gösterilen Lowe’un dünyaya açılması ise fazla uzun sürmedi.  2005 yılında “İskandinav Alternatif Müzik Ödülleri”nde en iyi yeni grup seçilerek müziğini uluslararası arenaya taşıyan Lowe’un, müziğini tanımlarken şu üç kelime yeterli oluyor: Duygusal, Pop ve Elektronik…
Müzik otoriteleri tarafından Depeche Mode ve The Cure gibi ünlü gruplarla karşılaştırılan Lowe, müzikleri ve enerjik sahne performanslarıyla 22 Şubat – Salı gecesi 22:30 sonrası The Hall Istanbul’un tarihi duvarları arasında hayranları ile buluşuyor. Bu özel gecenin avantajlı biletlerine sahip olmak için ise tek yapmanız gereken, eğlenceli ve ucuz alışverişin adresi, delikupon.com’u ziyaret etmek.
Biletix’te 50TL (İlk İçki Dahil)’den satışa sunulan biletlerin yanı sıra, Delikupon.com üyeleri veya hemen üye olanlar, Facebook Delikupon.com fan sayfasını takip ederek farklı sürpriz ve avantajlarla karşılaşabilirler. Bizden söylemesi!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI