Ana SayfaYaşamLügat 365 Mumlar ile Yeni Yılda Sıcak ve Samimi Ambiyanslar

Lügat 365 Mumlar ile Yeni Yılda Sıcak ve Samimi Ambiyanslar

Zengin ürün alternatifleriyle yeni yıla yenilenerek girmek ya da sevdiklerine hediye almak isteyenler için şık ve farklı seçenekler sunan Paşabahçe Mağazaları, “Bazı kelimeler çok daha güzel” mottosuyla hazırlanan Lugat365 serisine ”Saadet”, “Aheste” “Mest” ve “Yuva”  mumlarını ekledi. 

“Yuva” mumun üzerinde yazan “Canlıların, ailelerini ve özellikle yavrularını korumak, kollamak ve büyütmek için yaptıkları ve içinde yaşadıkları barınak. Türkçe kökenli olan kelime uya kelimesinden evrilmiştir.” cümlesi evlerdeki yuva sıcaklığını pekiştiriyor.

Dilimize Arapçadan geçen ve Arapçada uğur ve mutluluk anlamına gelen sa’d kelimesinden türetilen ‘Saadet’ sözcüğü, Lügat 365 Saadet Mum’un üzerinde yazan “Mutlu, mesut ve bahtlı olma. Mutluluk.” cümlesi ile yeni yıla daha mutlu girmenizi sağlıyor. 

“Usul usul. Sâkin. Yavaş.” cümlesi ile sevdiklerine farklı bir yeni yıl hediyesi almak isteyenler için “Aheste” mum da yine özel bir hediye alternatifi olarak karşımıza çıkıyor. 

Paşabahçe Mağazaları herkesi, yeni yıl ruhuna uygun parçaları incelemek için Paşabahçe Mağazaları ve www.pasabahcemagazalari.com internet sitesine davet ediyor. 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI