Ana SayfaModaLuxinabox ile hala tanışmadınız mı?

Luxinabox ile hala tanışmadınız mı?

Bir çoğumuzun Sex and the City filmi ile tanıştığı çanta kiralama sistemi Amerika’da popüleritesini her geçen gün arttırıyor. Kadınlara büyük bir kolaylık sunan sistem sayesinde artık bir gece için yepyeni bir çanta almak ve sonrasında dolap köşelerinde bekletmek son buluyor. Kişiler kıyafetlerine uygun en güzel tasarımcı çantalarını belirli sürelerle kiralayarak bir anlamda deneme sürüşü yapıyor. Her davette başka bir klasikle kolaylıkla boy gösterebiliyor.

2009 yılından beri hayatımızda olan Luxinabox.com tüm bu kolaylıkları bizler için sunuyor. Geniş model ve renk yelpazesi ile seçme özgürlüğü sunan Luxinabox, müşteri memnuniyetine de büyük önem veriyor. Çantalara ek olarak aksesuar bölümünü de yoğun istek üzerine kuran site, uygun fiyatlarla satışa da başladı.
En son olarak da müşterilerinin kendi orijinal çantalarını satmaya imkan veren bu sistemi yakından tanımak için tüm merak ettiklerimizi Luxinabox’ın kurucu ortağı Yasemin Alpacar ve ortağı Başak Berkan’a sorduk. İşte cevapları:

Amerika`da uzun süredir popüler olan ve birçok moda düşkününün favorisi olan bu sistem 2009 yılından beri sayenizde hayatımızda. Bilmeyenler için çanta kiralama sisteminizden biraz bahseder misiniz?
Luxinabox.com 2009 senesinden beri hizmet veren kadınlar için bir çanta, aksesuar, ayakkabı cenneti. Luxinabox.com’dan alışveriş yapabilmek için öncelikle siteye üye olmak gerekiyor. Üyelik ücretsiz. Daha sonrasında beğendiğiniz çantayı seçip, kaç gün veya kaç hafta kiralayacağınıza karar veriyorsunuz. Ödemenizi güvenli bir şekilde sitemiz üzerinden yapıyorsunuz. Siparişinizin bize ulaştığını bildiren bir mail ile anında bilgilendiriliyorsunuz. Daha sonrasında Luxinabox.com elemanı kiralamış olduğunuz çantayı kapınıza kadar teslim ediyor. Kiralama süresi çantanın teslim edildiği gün başlıyor. Kiralama süresi bittiğinde ise yine Luxinabox.com elemanımız kapınızdan gelip çantayı geri alıyor. Ayrıca müşterilerimizin bazen özel talepleri oluyor, bu özellikle çantanın teslimat gün ve saatiyle ilgili olabiliyor. Burada da her zaman bu talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Örnek verirsek son dakika bir davete gitmek için aynı gün içinde teslimat isteyebiliyorlar. Bu gibi durumlarda da elimizden gelen yardımı yapıyoruz.  

Peki sizce moda severler satın almak yerine kiralamayı neden tercih etmeli?
Bu aslında satın alma veya kiralama arasında bir seçim yapmak anlamına gelmiyor. Hiçbirimiz her markanın, her modeline, her rengine sahip olamayız ancak kiralama sistemi sayesinde bir deneme sürüşü yapabiliriz. Hangi modeli, hangi rengi seçebileceğimize bu sayede karar verebiliriz. Ya da çok fazla kullanmayacağımız bir rengi kiralama sayesinde çok uygun fiyatlarla kullanabiliriz. Gece çantalarındaki avantaj çok daha fazla, 1 gece kullanacağınız ve o gece giyeceğiniz bir kıyafete uygun çantayı sadece 1 günlüğüne kiralayabilirsiniz.  Biz aslında kiralamayı müşterilerimize sunduğumuz bir fırsat olarak görüyoruz.  Luxinabox sayesinde ünlü markaların sınırlı sayıda üretilmiş çok özel çantalarını da kiralayabilirsiniz.

Çantaları ne kadar süre ile kiralayabiliyoruz? Bir sınırı var mı?
Gece çantalarında 1 veya 2 gece seçeneği sunuyoruz. Gündüz çantalarında 2 gün, 1 hafta ve 2 hafta seçeneklerimiz var. Ancak biz müşteri memnuniyetine çok önem veren bir siteyiz bu nedenle bu konuda da müşterilerimize esneklik gösteriyoruz. Kiralamayı 1 aya kadar uzatan müşterilerimiz de oluyor.

Fiyatlar ortalama olarak nasıl? Örneğin bir Bottega Veneta clutch`ı veya klasiklerden Chanel fiyatları nasıl?
Chanel klasik çantaların piyasa satış bedelleri şu anda 2.500-3.500 Euro arası değişiyor. Kiralama bedelleri ise 1 hafta için 150 TL civarında. Bottega Veneta Knot clutchların piyasa satış bedelleri 2000-3.500 Euro arası değişiyor. Kiralama bedelleri ise 1 gece için ortalama 150 TL civarında.

Peki kiralanan ürünün beğenilmemesi gibi bir durum söz konusu oluyor mu? İade etmek isteyen gibi? Sonuçta kiralama olduğu için iade seçeneği olmayadabilir?
Daha önce de belirttiğimiz gibi müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Kiralanan ürünü beğenmeme durumunda çanta hemen müşteriden geri alınıyor ve karta para iadesi yapılıyor. Ancak müşterilerimiz çoğunlukla başka bir çantayla değişim yapmak istiyorlar. Bu durumda da hemen talep edilen yeni çanta müşterimize ulaştırılıyor. 

Sitenizde klasiklerden son modellere birçok çanta görüyoruz. Yaklaşık kaç çanta modeli müşterilerinizi hazır olarak bekliyor?
Luxinabox’da 200’e yakın çanta var.

Peki ya renk seçeneği var mı? 
Renk seçeneği konusunda çok iddialıyız. Chanel’in klasik modellerinde; maviden kırmızıya, tweed kumaştan bronza, payetlisinden yeşiline kadar birçok renk ve malzeme alternatifi mevcut. Aynı şekilde Bottega Veneta Knot ve Christian Dior Miniaudiere koleksiyon alternatiflerimizde çok iddialıyız. Başka bir örnek Lady Dior çantalar, bu modelde de elimizde kırmızı, haki, siyah, mavi piton, gri incili gibi birçok renk seçeneği bulunuyor.

Her modelden bir tane mi var yoksa aynı anda bir başkasında olan bir modeli temin edebiliyor muyuz? Veya çantalar için kuyruk oluşuyor mu?
Çantalarımız çok özel. O nedenle çoğunlukla her modelden 1 adet elimizde bulunduruyoruz. Ancak o modelin birçok renk alternatifine sahip olduğumuz için müşterilerimize alternatif sunmakta zorlanmıyoruz. Yine de talep yüksek olduğu için belirli çantalarda bekleme listesi oluşabiliyor.

En önemli sorulardan biri ise temizlik. Bir başkasının kullandığı çanta bize ulaştığında ne durumda oluyor?
Temizlik bizim için de çok önemli. Çantalar kiradan geldikten sonra hemen temizliğe yollanıyor ve bir sonraki müşterimize tertemiz olarak teslim ediliyor. Bu konuda şu ana kadar hiç bir şikayet almadık. 

Peki ya kiralanan çantaların başına bir kaza gelirse ne oluyor? Düğün davetlerde dökülen içkiler malum, böyle bir durumda zarardan kim sorunlu tutuluyor veya sorun nasıl çözülüyor?
Temizlikten sonra en çok karşımıza çıkan soru bu. Bu konuda müşterilerimizin rahat olmasını istiyoruz. Bütün çantalarımız hasara karşı sigortalı.

Sitede satın alma diye bir bölüm görüyoruz. Bu bölümdeki çantalar normale göre oldukça indirimli. Bunun sebebi kullanılmış veya defolu olması mı? Yoksa hiç kullanılmamış yeni ürünlere özel indirimler mi yapıyorsunuz? Çünkü sanırsak bir de ikinci el bölümü var?
Luxinabox.com şu anda 3 ana bölümden oluşuyor. Birinci bölüm Kiralık çantalarımız. Bu bölüm kendi içinde gündüz ve gece çantaları olarak ikiye ayrılıyor.

İkinci bölüm; İkinci el çanta ve aksesuar bölümümüz. Burada satılan tüm çanta ve aksesuarlar ünlü ve pahalı markaların ürünleri. Hepsi %100 orijinal, temiz ve kesinlikle defosuz ürünler. Bu ürünler daha önce başkaları tarafından kullanılmış ama yeni durumda olan ürünler. Bu ürünler biz kadınların birkaç kez kullanıp dolaplarımızın bir köşesine attığımız ürünler. Biz o dolaplardan bu çantaları, aksesuarları seçiyoruz ve çok uygun fiyatlara yeni sahipleriyle buluşturuyoruz. İkinci el çanta, aksesuar bölümümüz aslında kadınlar için bir platform. Artık kullanmadıkları, orijinal çanta ve aksesuarlarını satabildikleri bir platform.  Luxinabox.com kadınlara şunu öneriyor “dolaplarınızı nakde çevirin ve yenilerine yer açın!”

Üçüncü bölüm ise Yepyeni çanta, aksesuar ve ayakkabı bölümümüz.  Burada da müşterilerimize %90’a varan indirimlerle dünyaca ünlü markaların çanta, aksesuar ve ayakkabılarını sunuyoruz. Bu ürünler tamamen Luxinabox.com’un sağladığı özel indirimlerle müşterilerimizle buluşuyor. Luxinabox.com’da bulunan bütün kiralık, ikinci el ve yepyeni ürünler %100 orijinal, kesinlikle defosuz ve mükemmel durumda olan ürünler.  

Aksesuarlar bu efsanevi çantaların yanında ilgi görüyor mu?
Aksesuar bölümümüzü müşterilerimizin yoğun isteğiyle açtık. Aksesuarlarda kiralama yapmıyoruz hepsi mükemmel durumda ve satılık. Aksesuar kadınların vazgeçilmezi, kıyafetlerini tamamlayan önemli detaylardan bir tanesi. Luxinabox.com için seçtiğimiz aksesuar koleksiyonumuz da müşterilerimizden büyük  ilgi ve talep görüyor.

Herkesin favorisi kendine ama peki ya sizinki hangisi? En çok hangi modeller kiralanıyor?
Biz Luxinabox.com için aldığımız tüm çantaları o kadar beğenerek ve severek alıyoruz ki aralarında seçim yapmak çok zor! Gece çantalarımızın hepsini favorilerimize ekleyebiliriz, gündüz çantalarında da markaların tüm klasikleşmiş modelleri, Christian Dior ve Bottega Veneta favorilerimiz arasında.

Kiralamada en tercih edilen markalarımız Christian Dior, Bottega Veneta, Fendi, Chanel ve Roger Vivier.

Son olarak bildiğimize göre Amerika’da yaygın olan sistemde müşteriler kendi tasarımcı çantalarını da satabiliyorlar. İlerde sizde de böyle bir durum söz konusu olacak mı?
Biz bu sisteme yavaş yavaş geçmeye başladık. Burada da büyük talep alıyoruz. Luxinabox.com kadınlar tarafından çanta, aksesuar konusunda çok güven duyulan bir site. Bizimle alışveriş deneyimini yaşamış tüm müşterilerimiz güvenirlik, mükemmel servis ve müşteri memnuniyeti konusunda bize çok güveniyorlar. Sitemizden asla defolu, hasarlı veya %100 orijinal olmayan bir ürün almayacaklarını biliyorlar. Bu nedenle İkinci el bölümümüzde artık müşterilerimizin çantalarını da değerlendirmelerine olanak sağlıyoruz. Tek yapmaları gereken müşteri temsilcilerimizle temasa geçmek veya e-mail yoluyla bize ulaşmak. Daha sonrasında hemen kendilerine geri dönüş yapıyoruz. Artık kadınlar Luxinabox.com aracılığıyla kullanmadıkları eşyalarından para kazanıp yenilerine dolaplarında yer açabilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI