Ana SayfaYaşamLVMH Grubunun Patroniçesi Natalia Vodianova Maxx Royal'i Tanıtacak

LVMH Grubunun Patroniçesi Natalia Vodianova Maxx Royal’i Tanıtacak

Dünyanın en lüks markalarını bünyesinde barındıran, Tiffany& CO’yu satın alarak şirket tarihindeki en büyük satın almayı gerçekleştiren Louis Vuitton Moët Hennessy’nin (LVMH) patronu ve dünyanın en zengin ilk 3 insanından biri olan Bernard Arnault’un oğlu Antoine Arnault’ın eşi Natalia Vodianova, Maxx Royal otellerinin marka yüzü oldu.

Nataila Vodianova, geçtiğimiz aylarda Antalya’ya geldi ve Maxx Royal otellerinin tanıtımı için kamera karşısına geçti. Maxx Royal Kemer Resort’te Vodianova ile çekilen reklam filmleri ve fotoğraflar tüm dünyada aynı anda yayınlanmaya başladı.

Şimdiye kadar Louis Vuitton, Versace, Chanel, Yves Saint Laurent gibi dünyanın en ünlü markalarıyla çalışan Natalia Vodianova, Maxx Royal ile işbirliği yaparak ilk kez bir Türk markasının yüzü oldu. Vodianova, yeni sezonda Maxx Royal’i tüm dünyaya tanıtacak.

Maxx Royal’in geçtiğimiz senelerde dünya çapında yürütülen reklam kampanyalarında Rus top model Irina Shayk ve Amerikalı ünlü sinema oyuncusu Liv Tyler yer almıştı.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI