Ana SayfaGüzellikM.A.C ile online sohbet

M.A.C ile online sohbet

M.A.C yeni koleksiyonu Hey Sailor ile 10 Mayıs`tan itibaren satışta olacak. Bu çıkış gününe özel olarak da keyifli bir işe imza atan M.A.C kullanıcıları ile baş makyaj tasarımcısını online dünyada bir araya getirecek. 10 Mayıs Perşembe günü 15:00-17:00 arasında maccosmetics.com.tr üzerinden online sohbet başlatacak olan MAC gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

M.A.C Eğitim ekibi ve M.A.C Baş Makyaj Sanatçısı Georgina Billington eşliğinde “Bronz Makyaj” ve Mayıs ayında satışa çıkacak olan “Hey, Sailor Koleksiyonu” hakkında sorularınız online olarak cevaplanacak. Aklınıza gelecek her türlü sorunun cevabını alabileceksiniz. `Yazın bronzluk trendleri nedir? Ten renginize ve yüz şeklinize göre nasıl adapte etmelisiniz? Hey, Sailor Koleksiyonu’ndaki Pro Longwear Pudranın özelliği nedir? Altın Işıltılı Body Oil ürününün kullanım yöntemleri? vb.`

Bu sohbette yer almak ve merak ettiklerinizi sormak için 10 Mayıs Perşembe günü hazır olun. Hey Sailor koleksiyonuna ilk bakış için de hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI