Ana SayfaGüzellikMAC ile Yıldızlara Ulaş

MAC ile Yıldızlara Ulaş

YENİ YILIN EŞSİZ YILDIZLARI

”Starring You koleksiyonu üzerine çalışırken aklıma gelen ilk kelime ‘gösterişli’ oldu. Koleksiyon hafif yansımalı tonlardan yüksek ışıltılı metaliklere uzanan, farklı yansıma ve bitişlere sahip ve kolay uygulanabiliyor. Renk paleti ise oldukça sofistike ve zarif. İlkbahar/Yaz 2019 sezonunda sıkça gördüğümüz ateşli bakırlar ve pas tonlarından sonra zengin erik tonları, üzüm kırmızısı, metalikler ve nar kırmızılarıyla yaratılan görünümler tazelik hissi veriyor.” – Fatima Thomas, New York merkezli MAC Senior Artist

Yıldızlar yeni yıl sezonunda doğar! Yepyeni, parıltılı Kiss Of Stars Lipstick, göz alıcı ışıltılı altı tonuyla kremsi bir bitiş sunuyor. Makyaj çantanızın olmazsa olmaz ürünlerinden yenilenen Spellbinder Shadow, manyetik yüklü iyonize pigmentler sayesinde göz kapaklarına sabitleniyor. Aynı zamanda dört yoğun kadifemsi tonuyla çok boyutlu bir renk sağlıyor. Profesyonel bir makyaj artisti gibi uygulamak için makyaj artistimiz Thomas, Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base ile makyaja başlamayı ve Prep + Prime Fix+’ı makyaj fırçasına püskürterek sonrasında Spellbinder Shadow’u göz kapaklarına uygulamayı öneriyor.

Renk koleksiyonu ayrıca altı farklı ışıltılı Lipglass tonu, yüz için iki adet Opalescent Powder, bir Powerpoint Eye Pencil, bir Lush Lash seti ve bir Star Studs dudak süsleme aksesuarı sunuyor. Tüm koleksiyon ışıldayan paketleriyle yalnızca sınırlı sayıda!
 

THE ALL-STAR KIT

33 farklı hediye seti dört farklı fiyat grubuna ayrılıyor, yani listenizdeki herkes için büyüleyici bir set alternatifi mevcut. Cilt bakımı severler için: The Stars of Skincare Kit ya da The Star-Dipped Face Compact. Dudak aşıkları için: The Starlit Lip Bag, The Lucky Stars Lipstick Kit veya 12 parçalı Taste of Stardom Mini Lipstick Kit. Makyaj koleksiyonerleri için: The Stars For Days Advent Calender veya sevilen 20 tam boy ruj tonu içeren Collector Of The Stars Kit. Koleksiyona özel çantalar, göz alıcı paketlemeler ve sınırlı sayıdaki tonlar yılbaşı hediye listenizin en üstünde yer alacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI