Ana SayfaGüzellikMAC İzmir mağazası açılıyor

MAC İzmir mağazası açılıyor

M.A.C Kozmetik 17 Ocak 2010 Haftası’nda itibarı ile İzmir Alsancak’ta açılıyor. İzmir’in en gözde alışveriş caddelerinden Alsancak’ta açılacak, Türkiye genelindeki 12. mağazası ile M.A.C Türkiye’de büyümeye hızla devam ediyor.

Ürün satmanın ötesinde müşterilerine makyaj hakkında danışmanlık hizmeti veren ve sektöründe otorite olarak kabul edilen M.A.C “next generation” olarak tanımlanan yepyeni mağaza tasarımı ile Nişantaşı ve Tunalı’dan (Ankara) sonra İzmir Alsancak’ta sizleri bekliyor. Alsancak M.A.C diğer örneklerinden farklı olarak gün ışığından en yüksek seviyede yararlanabilmek adına yepyeni bir cephe tasarladı. Bu sayede hem mağaza içerisinde hem de makyaj meraklılarının büyük ilgisini gören üst bölümdeki eğitim salonunda gün ışığında makyaj yapmanın inceliklerini öğrenebilirsiniz.

Sezonun yepyeni koleksiyonlarıyla tanışmak, zengin ürün seçeneğinden kendinize uygun makyaj malzemelerini denemek ve son trendler hakkında M.A.C makyaj sanatçıları tarafından bilgilendirilmek için 17 Ocak Haftasından itibaren M.A.C Alsancak Mağazası’na mutlaka uğrayın, açılış sürprizlerini kaçırmayın!

Adres:  1386 Sokak No: 8/A Alsancak/ İzmir
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI