Ana SayfaGüzellikMAC Kozmetik Kapalı Çarşı`da

MAC Kozmetik Kapalı Çarşı`da

MAC Kozmetik Kapalıçarşı tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

Dünyanın en eski alışveriş merkezi olan ve İstanbul denince insanların aklına gelen ikonlaşmış Kapalıçarşı içinde ilk kez bir kozmetik mağazası açıldı. Aynı zamanda Kapalıçarşı`daki ilk global marka da olan MAC Kozmetik attığı büyük adımlarla hızlı ilerlemesini sürdürüyor. 

Kapalıçarşı’nın en önemli bölümlerinden Kalpakçılar Caddesi 78 numara’da açılan mağaza, özel tasarlanan “Temporary Store” konsepti ile hizmet verecek. Kudüs, Ibiza, Paris gibi dünya’nın en gözde lokasyonlarında çok yakın dönemde kullanılmaya başlanan bu yeni konsept mağaza tasarımı sayesinde M.A.C Kozmetik hem rengarenk kimliğini eksiksiz yansıtma imkanı bulurken hem de içinde bulunduğu atmosferin ruhuna, mimari yapısına ve tarihi dokusuna uyum sağlayacak.

Eşsiz renk paleti, birçok farklı isteğe cevap veren zengin ürün çeşidi, sektöre yön veren “trendsetter” kimliği ve kendilerine hayran bırakan yetenekli makyaj sanatçıları ile İstanbul’daki 12. Mağazası’nı Kapalıçarşı’nın kalbinde açan M.A.C Kozmetik önümüzdeki günlerde de birçok renkli etkinlik gerçekleştirerek mekana yepyeni bir canlılık getirmeyi hedefliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI