Ana SayfaGüzellikMAC Riri Allık ve Ruj Ödüllü Yarışma

MAC Riri Allık ve Ruj Ödüllü Yarışma

Siz de bizim gibi MAC fanıysanız bu yarışma tam size göre. Rihanna`nın MAC Cosmetics için hazırladığı sınırlı sayıda üretilen ve sadece online olarak satışa çıkan Riri koleksiyonundan Riri Heaux ruj ve duo allığı Instagram yarışmamızla sizlere hediye ediyoruz. 

Nisan sonunda internet üzerinden de satışa başlayan www.maccosmetics.com.tr, sürekli kullandığınız belirli ürünlere her zaman ve her yerden güvenli, hızlı ve ücretsiz kargo seçeneğiyle ulaşmanızı sağlıyor. Bildiğiniz gibi Riri Hearts MAC koleksiyonu da sadece online olarak satışa çıktı ve sınırlı sayıda olan bu koleksiyon büyük ilgi gördü. İşte bu ilgi karşısında ürünler tükenmeye yakınken Riri Hearts koleksiyonundan olan Rİri Heaux ruj ve duo allığı sizlere hediye etmek istedik.  

Peki ama hediyeleri kazanmak için ne yapmanız gerekiyor?

  •  En sevdiğiniz ve önerdiğiniz MAC ürününüzün fotoğrafını çekin.
     
  • Instagram hesabınız üzerinden bu fotoğrafı #mactavsiyem hashtag`i ve @trendus mention`ı ile paylaşın.
     
  • Ürünün fotoğrafını paylaşırken ürünün adını, neden en çok bu ürünü sevdiğinizi ve önerdiğinizi de fotoğrafın altına yazmayı unutmayın.

Bugünden başlayarak 22 Ağustos Perşembe günü saat 15:00`e kadar Instagram`da en çok like alan birinci kişi Riri duo allığı, 2.,3.,4. ve 5. kişi ise Riri Heaux ruju kazanacak!

Hemen makyaj çantanızdan favori MAC ürününüzü çıkartın, fotoğrafını Instagram`dan paylaşın ve ödülleri kazanma şansını yakalayın.

*Yarışmaya katılabilmek için Instagram gönderilerinizin gizli olmadığına ve instagram.com/trendus hesabımızı takibe aldığınıza emin olun!

** #mactavsiyem ödüllü yarışmamız  22 Ağustos 15:00 itibariyle sona erdi. Kazananlar için fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI