Ana SayfaGüzellikMAC`den A Tartan Tale

MAC`den A Tartan Tale

Gaydaların sesini duyuyor musunuz? İskoçya’nın yemyeşil kırlarından geliyor… ya da Johnny Rotten ve Sex Pistols’ı? Bir kulağınızda gayda öbüründe punk… Bunları neden mi yazdık? Çünkü MAC’in yılbaşı koleksiyonu hazır ve tüm bunlar o koleksiyonda. Bu sene yılbaşını kutlarken biraz çarpıtılmış bir tartan masalı anlatıyor!

Lüks, “punk”vari, destanımsı, anarŞIK, soylu ve görkemli bir masal… Asil ve şehvetli, renkler ve desenler iç içe, fanteziler gerçek oluyor, punk periler uçuşa geçiyor, şiirsel yeni makyajlarla gözlerimizi “Glamora” Kalesine çeviriyoruz: Parıldayan mücevherler gibi Dazzleglass Krem dudak parlatıcıları; periler vadisinden öpücükleri anımsatan rujlar; inci ışıltılı kara kuğulara benzeyen Eye Liner’lar; asalet simgesi pigment’ler; sımsıcak pudralar; seksi ojeler ve masal sonsuzluğuna uzanan kirpikler için Zoom Fast Black Lash maskara… Hepsi ihtişamlı Prenseslere ve cesur Prenslere özel. Tartan masalına buyurun ve değişim başlasın!
Son bir hatırlatma: M∙A∙C AIDS Fonu’na destek olmak isteyen tüm “Cesur Yürekler” ve güzel ruhlar için bu yılbaşı döneminde Tartan çantası içinde Viva Glam dudak seti, Sir M∙A∙C Teddy oyuncakları ve “Kids Helping Kids” Tebrik kartları ile hediye vermenin en “sorumluluk sahibi” yöntemini de sunuyor.
Ürünleri görmek için fotogaleriyi tıklayabilirsiniz

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI