Ana SayfaYemekMADO’dan Sevgililer Günü’ne Özel Güllü Dondurma

MADO’dan Sevgililer Günü’ne Özel Güllü Dondurma

Dondurma ve gül lezzetinin buluşması: Güllü dondurma
14 Şubat’ta sevdiğinin kalbini fethetmek isteyenler, ona aşkı lezzetle buluşturan MADO’nun bu yıl Sevgililer Günü için hazırladığı güllü dondurma ve birbirinden farklı lezzetler ile günü kutluyor. 
MADO, gerçek keçi sütü ve salep ile yapılan efsane Maraş dondurmasına gül lezzeti katarak dondurma çeşitlerine bir yenisini daha ekledi. Türk halkının sevdiği ve gül reçeli, gül şerbeti gibi farklı ürünlerde kullandığı gül lezzeti dondurma ile buluşuyor, ortaya tadına doyulmaz güllü dondurma çıkıyor. Dönemsel olarak satışa sunulan güllü dondurma sevginin ayı olan Şubat ayı boyunca MADO şubelerinde sizlerle!

Birbirinden farklı ve keyifli tatlar MADO’da
Dileyenler, MADO’nun usta şefleri tarafından sevgiyle hazırlanan çikolatalı ve sade cupcake’i, dileyenlerse de sevgisini “love” yazılı kurabiyeler ile anlatmayı tercih ediyor. 
Şekliyle olduğu kadar damaklarda iz bırakan, bu romantik günü unutulmaz kılan kırmızı kalpli fıstık-çikolatalı ve beyaz yuvarlak krokan-beyaz çikolatalı tek pastalar MADO şubelerinde romantik çiftleri bekliyor. Sevgisini olduğu gibi tatlısını da paylaşmak isteyenler çikolatalı veya fıstıklı çikolatalı bütün pastalarla lezzet yolculuğuna çıkıyor. Özel ürünlerin yanı sıra kalpli çikolatalar ve çeşitli hediyelik lezzetler de 14 Şubat’a renk katıyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI