Ana SayfaMagazinMadonna herkesi bıktırdı

Madonna herkesi bıktırdı

Madonna, set çalışanlarını canından bezdirdi… Habertürk`ün haberine göre, İngitere’de yeni filmi `W.E.`yi çeken 52 yaşındaki Madonna, mükemmeliyetçi tavırları yüzünden çalışanlarıyla büyük problemler yaşıyor. İlk filmi `Filth and Wisdom` yüzünden çok eleştirilen güzel yıldız, bu filminin kusursuz olması için gece gündüz sette çalışıyor.

Çekimlerin büyük bir bölümünü beğenmeyen Madonna, her sahnenin çekimi için saatlerce uğraşıyor. Bu durumdan çok sıkılan set çalışanları, Madonna’nın sert tavırları yüzünden şikâyetlerini dile getiremiyorlar.

Çekimler geç bitecek

Çalışanları erken saatte sete getirtiren seksi şarkıcı, verilen aralarda süreyi aşanlara aşırı tepki veriyor. Set çalışanlarından uzak duran Madonna, onlara sadece emir vermekle yetiniyor. Sette gerildiği zaman özel masörüne masaj yaptıran güzel şarkıcı, bu şekilde rahatlıyor. İddialara göre set çalışanları, Madonna’nın bu tavırları yüzünden işi bile bırakmayı düşünüyorlar. Çekimlerin tahmin edilenden çok daha geç biteceği iddia ediliyor. Kameramanın yanından ayrılamayan Madonna, zaman zaman oyunculara bile sert çıkıyor. Bu yüzden her zaman soğuk rüzgârlar esiyor.

KRALİYET AİLESİYLE GÖRÜŞTÜ
Filmin kusursuz olması için tarihçilerden yardım alan Madonna, geçtiğimiz günlerde bilgi almak için İngiliz Kraliyet ailesiyle görüştü. Filmde, 8. Kral Edward ve 1936 yılında evlenmek için uğruna tahtı bıraktığı Wallis Simpson’ın büyük aşk hikâyesini anlatılıyor.

Setten görüntüler için fotogaleriye tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI