Ana SayfaDüğünMagicForm gelin koleksiyonu

MagicForm gelin koleksiyonu

Düğün öncesi yapılan alışverişi daha da keyifli kılmak için, Nişantaşı MAGICFORM mağazasının Gelin Katındaki geniş soyunma odalarında beğendiği ürünleri deneyen gelin adayları, deneyimli satış asistanlarının yardımlarını, soyunma odasında bulunan  ve bastıklarında kabin dışında ışığı yanan “çağırma sistemi” ile alabilirken, heyecanını paylaşan yakınları ise, kadife   koltuklarda rahatlarken, günlük olarak yapılan light macaronların tadını, kahve eşliğinde çıkarma imkanına sahipler.

MAGICFORM markasının Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu imzasını taşıyan Gelin Koleksiyonunda, hem gelin adayları hem de arkadaşları için hazırlanan taçlı mini duvaklar,  özel sloganlı digital yazılı ve müzikli külotlar ve ince topuklu peluş terlikler, bu özel dönemin heyecanına eğlence katmak için tasarlandı.

Gögüsleri büyük gösteren özel tasarım

Gelinlik içine giyilen büstiyerler ise, farklı vücut ve göğüs formları için, çeşitli askı alternatifleri ile hazırlandı. Bitiş bölümlerindeki kaymayan silikon yardımı ile üretilen büstiyerler sayesinde büyük göğüslü gelin adaylarının da rahatlıkla kullanabilecekleri ürünler ve göğüsleri 2 kup büyük gösteren tasarımlar  beyaz ve ekru danteller ile hayat buldu. Bu özel dönem için tasarlanan saten ve dantel gecelik, pijama ve sabahlıklar ise, geniş renk ve beden yelpazesi ile gelin adaylarının beğenisine sunuldu.   

Gelin adaylarının en mutlu ve heyecanlı günleri için hazırlanan MAGICFORM Gelin Koleksiyonun yanısıra, kişiye özel tasarımların da üretilebileceğini belirten markanın Eş Başkanı Handan Ercengiz; “Minik dokunuşlar büyük değişimler yaratır, artık her kadın ve genç kız vucut tipi ne olursa olsun
iç çamaşırı  alışverişinden mutlu dönecek” diyor.

MAGICFORM ürünlerini, Nişantaşı, Kanyon, Boyner ve Debenams mağazalarında bulabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI