Ana SayfaDüğünMagicform Düğün Koleksiyonu

Magicform Düğün Koleksiyonu

Gelin Adaylarının ve bu heyecanı paylaşan yakınlarının en yakın yardımcılarından biri olan Magicform, sezonun en keyifli koleksiyonunu bu özel kutlamalar için hazırladı. Kına gecesi, bekarlığa veda ve düğün temaları ile farklı ürünleri bulabileceğiniz marka, kişiye özel tasarımları ile de sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Magicform’un özellikli ürünleri arasında yer alan bustiyerler, farklı vücut ve göğüs formları için, çeşitli askı alternatifleri ile birlikte satışa sunuluyor. Bitiş bölümlerindeki kaymayan silikon  ile üretilen büstiyerler sayesinde büyük göğüslü gelin adayları da rahatlığın keyfine varabiliyor. Göğüsleri 2 kup büyük gösteren tasarımlar ise dekoltesinin ön planda olmasını tercih eden adaylar için özel olarak hazırlanmış.  Dantelin çiçek desenleri ve saten kurdelelerin farklı bağlama stilleri ile hayata geçen koleksiyonda, vizon, somon gibi sezonun moda renkleri de ön plana çıkarken, bu özel dönem için tasarlanan saten ve dantel gecelik ve sabahlıklar ise, geniş renk ve beden yelpazesi ile gelin adaylarının beğenisine sunuluyor.  

Taçlı mini duvaklardan, peluş detaylı terliklere, bacak bantlarından müzikli külotlara kadar düğün öncesi yapılacak kutlamalar için hazırlanan ürünler ise, gelin adaylarına yakınları tarafından alınabilecek keyifli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

MAGICFORM koleksiyonlarını, Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarının yanısıra Boyner ve Debenams zincirlerinde ve uzman iç giyim bayilerinde bulabilirsiniz.

Düğün Koleksiyonunu incelemek için hemen fotogaleriyi tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI