Ana SayfaDüğünMagicform gelin koleksiyonu

Magicform gelin koleksiyonu

Yaz ayları yaklaşırken düğün mevsimi geldi çattı. Magicform, 2012 İlkbahar/Yaz Gelin Koleksiyonunu tam da bu anda gelin adaylarının imdadına yetişti. Magicform bu koleksiyonu kendi değerini ve vücut yapısını bilen gelin adaylarına ithaf etti. Her gelin adayının rüyası, hayallerini süsleyen gelinliğinin içinde mükemmel görünmek ve hayranlık uyandırmaktır. Magicform bunu düşünerek bu koleksiyona imza attı.

Bustiyer ve sutyen serisinde yer alan tasarımlar, ağırlıklı olarak ekru renk ile hayat bulurken, büyük ve küçük göğüslü gelin adayları için hazırlanan takımlar, gelinlikleri bir kat daha hoş göstermek için dizayn edildi.

Straplez olmasına rağmen, yüksek teknolojinin tasarımla buluşmasının en güzel örneklerinden biri olan ve büyük bedene kadar hazırlanan sutyen ve bustiyerler, özel yapıları sayesinde düğün sırasında gelinlerin rahatlıkla hareket etmesini sağlamak için birebir. Gelin Koleksiyonunda, sezonun sürprizi ise sadece size özel iç çamaşırınızı tasarlamak! Her gelin adayının hayalinde yer alan iç çamaşır takımlarını kendi stiline uygun olarak tasarlama zevkini yaşatmak için Magicform, Nişantaşı mağazasında bu özel hizmeti de sunuyor.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI