Ana SayfaGüzellikMake-up Studio Sheer Effects

Make-up Studio Sheer Effects

Yüksek kalitede çeşitli makyaj malzemeleri ve sınırsız renk paletlerinin bulunduğu Make- Up Studio sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları’nda satılmaya başladı.

Öncelikle profesyonel makyaj artistlerinin taleplerini karşılamak için yaratılan; kısa sürede kozmetik piyasasında tüketicilerin de gözdesi olan Make-Up Studio markası, çok farklı renk seçenekleri ve zengin ürün çeşitleri ile makyajda öncelikle güveni ve farklılığı simgeliyor.
150’den fazla göz farı, 75’den fazla fondötenin, 60’dan fazla ruj seçeneğinin yanı sıra makyaj sanatçılarının kullandığı profesyonel aksesuar ve malzemelerin de yer aldığı geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Make-Up Studio ürünlerinin, çok amaçlı kullanımı ve sonsuz bir renk paletine sahip olması bayanların artık kendi makyaj artistlerini çantalarında taşıyacağına bir işaret.
Make- Up Studio, SHIMMER EFFECTS ise her tür cilt tipine uygun olan bir ürün. Cilde ışıltı veren bu ürün cildinizin güzelliğini gözler önüne sererek göz alıcı bir parlaklık sağlıyor. Shimmer effect`i, fondöten kullanmadan direkt cildinize ya da fondötenin üzerine uygulayabiliyorunuz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI