Ana SayfaGüzellikMama Mio Türkiye`de

Mama Mio Türkiye`de

Londra’da dört güzellik uzmanı tarafından kurulan Mama Mio,  bir yandan cildin mükemmel görünmesi için gerekli ürünleri sunarken diğer yandan onu destekleyecek özel egzersizler  öneriyor. Ürün kullanım kılavuzlarında yer alan ve günde sadece 60  saniye zaman ayrılarak gerçekleştirilen bu egzersizler ürünün uygulanacağı bölgeye göre farklılıklar gösteriyor.  Örneğin yüz için ayrı, göğüs bölgesi için ayrı, selülit için ayrı hareketler mevcut.

Paraben, petrolyum, phthalat, sodyum laurat, sodyum lauril sulfat, renklendirici, sentetik koku ve zenoesterojen gibi zararlı içerikler hiçbir Mama Mio ürününün içinde yok. Mama Mio bir diğer değişle kullanıcı için kötü olan herşeye `hayır` diyor. Parfümler bile doğal.

Mama Mio, Türkiye’de şu an cilt bakımı, vücut bakımı, selülit/sıkılaştırıcı bakım ve hamilelik olmak üzere 4 ana grupta 16 ürünle yer alıyor. Önünüzdeki günlerde bu ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. “Zaten Güzeliz…” sloganından yola çıkan Mama Mio ürünlerine Harvey Nichols mağazalarından ulaşabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI