Ana SayfaModaMango 2010 Kış Defilesi değerlendirmesi

Mango 2010 Kış Defilesi değerlendirmesi

İngilterenin ünlü  modellerinden Poppy  Delevingne tarafından yapılan defilenin açılışına aralarında Türkiye’nin önde gelen isimleri katıldı. 2005 yılından beri MANGO ile çalışmakta olan ünlü Lübnanlı tasarımcı Zuhair Murad, MANGO by  Zuhair Murad koleksiyonunu ile geceye damgasını vurdu.

Çiçek motifleride katılarak adeta Boho havası yaratılmış

British Style tarzı ile klasiklere yer verilen koleksiyonda, trençkotlar, kuruvaze ceketler, üste tam oturan paltolar ve onun yanında el yapımı görüntüsü verilen triko kıyafetler göze çarptı.  Dökümlü bluzların daha yapılı paltolarla karıştılıralak bel kısmında vurgulama yapılarak etekler daha uzatılıralak pantolonlar genişlemiş.   Kaşmir desen, geometrik jacquard kumaşlar ve orijinal renk kombinasyonlarına  çiçek motifleride katılarak adeta Boho havası yaratılmış. Ana tema renklerinde deve tüyü rengi, gri ve denizci mavisi kullanılırken sıcak hahve tonları ile kış kırmızısı unutulmamış.

City Workers ve Retro Mountain çizgilerinde karşımıza çıkan erkek koleksiyonu ise  güçlü tarzı ile izleyenlerden büyük beğeni topladı.   İlkinde gri ve mavi tonlarının hakim olduğu çok amaçlı uniformayı şehirli ortamda yeniden yorumlanan net bir çizgi. İkincisinde  ise  oldukça rahat bir görüntü ortaya koyularak dağ sporlarının klasik öğelerinden ilham alınmış ve renk olarak sonbaharı karakterize eden yeşil, çikolata rengi veya devetüyü gibi orman tonları koyu girilerle karıştırılmış.
Öner Evez’in koreografisinde gerçekleştirilen  defilede Hande Subaşı, Selda Car, Didem Soydan, Ülkü Taşkın , Nur Gümüşdoğrayan ve Merve Büyüksaraç yer aldı.  After Party ile devam edilen gece uzun süre akıllarda kalacağa benziyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI