Ana SayfaModaMango koleksiyonu Paris`te tanıtıldı

Mango koleksiyonu Paris`te tanıtıldı

Marka, başrolünde Kate Moss ve Terry Richardson’ın bulunduğu l’avant-première filmini tanıtmak üzere, moda ve kültür dünyasıyla gerçekleştirilen bu randevuyu fırsat bildi.  Davetliler, tanınmış model ve şöhretli fotoğrafçının orijinal bir sahneyi canlandırıldığı filmin finalini yine Centre Pompidou’dan canlı olarak izleme imkanı buldu. Defileyi Terry Richardson ile birlikte izleyen tanınmış model şu açıklamalarda bulundu: MANGO ile işbirliği yapmak inanılmaz, Terry Richardson ile çalışmak da. Koleksiyonla ilgili olaraksa, bazı parçaları gördüm ve bence mükemmeller. Giyilmesi kolay ürünler ve bunları başka bir sürü şeyle kombine edebilirsin.

Prodüksiyonu Alex de Betak tarafından yapılan defilede şu özel modellerle çalışıldı: Markanın önümüzdeki kampanya imgesi Isabeli Fontana; Aymeline Valade, Ginta Lapina, Kasia Struss, Mirte Maas, Patricia van der Vliet, Anna Selezneva, Valentina Zeliaeva, Valerija Kelava ve Sigrid Agren.

Etkinlik çerçevesinde İspanyol ve dünya moda ve cemiyet hayatından pek çok tanınmış sima bir araya geldi; bunlar arasında Tali Lennox, Amerikalı blogger Andy Torres, Fransız aktrisler Alysson Paradis, Lea Drucker ve Lou Lessage, Vogue Paris dergisi direktörü Emmanuelle Alt, Fransız aktör ve model Louis-Marie de Castelbajac, Victoria Clay ve Eric Elmosnino, Carolina Adriana Herrera, Naty Abascal, Luís Medina, Rafael Medina, Laura Vecino, Cari ve Miriam Lapique, Boris Izaguirre, Olivia de Borbón, María García de la Rasilla, Jaime de Marichalar, Ana García Siñeriz, Alejandra de Rojas, Adriana Abascal, Laura Ponte, Genoveva Casanova, Paloma Segrelles, Patricia Rato, Anne Igartiburu, Rosauro Varo ve Núria González sayılabilir.

Defilenin ardından, MANGO, müzenin simgesel öneme haiz restoranı olan Georges’da büyük bir kutlama-konser sundu. Belçikalı Selah Sue’nun performansı gibi özel anların yaşandığı bu etkinliğe Paris cemiyet hayatından pek çok tanınmış kişi katıldı. Davetliler, sunumu Fransız catering firması Nomade tarafından gerçekleştirilen oldukça İspanya’ya has bir kokteylin tadını çıkardı ve gecede özel DJ’ler de performanslarını sergiledi: Dirty Sound System’den Clovis Goux ve Guillaume Sorge.

Bu Sonbahar/Kış 2011 koleksiyonunda, daima chic olan Fransız kadınının klasik gardrobuna yapılan referansla kullanılan gece ve gündüze ait ögeler kombine ediliyor ve özellikle erkeksi olanla kadınsı olan arasındaki parçaların sezon dışı kontrastlarına yer veriliyor.

Gündüzden geceye uzanan bu çok yönlü ögelerin üzerine yün, denim ve bouclé içeren bir kumaş yelpazesi dahilinde parıltılar, kıvılcımlar, altın, Swarovski kristaller ve pulların uygulanması söz konusu.

Geceleyin kuş tüyü detaylar havada uçuşurken, karizma ve özgürlük gecesini ortaya koyan klasik ve spor ögelerin keyfi kombinasyonunda birbiri ile karıştırılmış pırlantalar ve pullar yanıp sönüyor.

Bazen parlak kırmızı renkte sunulan danteller ve transparan kumaşların ve angora veya deri gibi zengin dokuların kullanımı sayesinde koleksiyona tutkulu ve romantik bir hava da katılıyor. Siyah ve zarif hatlar, daha fazla chic ve baştan çıkarıcı bir silüet ortaya koyacak şekilde parlak/mat veya siyah/fildişi kombinasyonlarda kontrastların oyununa katılıyor.

Koleksiyonda sofistike olma ve hareketlilik özelliği de unutulmadı ve animal print patchwork’ün ve oldukça akıcı formlarda düzensiz puantiyelerin kullanımına yer verildi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI