Ana SayfaModaMango`dan yeni koleksiyona yeni defile

Mango`dan yeni koleksiyona yeni defile

Ünlü İspanyol moda devi Mango , 2010  İlkbahar- Yaz koleksiyonunu  Mart ayının ilk haftasında Swissotel`de gerçekleştireceği  muhteşem bir defile ile tanıtmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon koleksiyonları  ile bu yılki trendlerin altını çizecek olan ünlü İspanyol moda markası Mango , Mart ayında   gerçekleştireceği defile için şimdiden hazırlıklara başladı. Öner Evez’in koreografisinde gerçekleşecek defilenin onur konuğu  Marie Ange Casta olacak.

Ablası Laetitia Casta gibi modellik yapan Marie Ange, modellik kariyerine Mango ile başladı. Swissotel`de düzenlenecek  Mango defilesinde , podyumda değil izleyici koltuğunda 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarını izleyecek olan Fransız  asıllı model, küçük yaşta ablası ile birlikte verdiği pozlarla kısa sürede tanındı ve bugüne kadar birçok moda çekiminde yer aldı.

Marie Ange`ın katılımı ile daha da renklenecek Mango 2010 İlkbahar- Yaz defilesi, sürprizlerle dolu! Hande Subaşı, Ece Sükan, Selda Car, Özge Ulusoy gibi birbirinden deneyimli modellerin podyuma çıkacağı defilede, uzun bir aradan sonra ilk defa Mango defilesi için özel olarak podyuma çıkacak  Demet Şener de defilenin merakla beklenen isimleri arasında.  Defilenin ardından düzenlenecek after party`de ise konuklar ünlü sanatçı Mine`nin şarkıları ile eğlenerek “Mango”lu bahar mevsimini  karşılayacaklar…

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI