Ana SayfaErkek ModasıMango'nun #BeanICON Kampanya Yüzlerinden Shuhei Nishiguchi ile Kısa Bir Söyleşi

Mango’nun #BeanICON Kampanya Yüzlerinden Shuhei Nishiguchi ile Kısa Bir Söyleşi

Mango, giyimde en büyük trendin kendine özgü bir tarz sahibi olmak olduğunu vurgulamak amacıyla; moda ve kültür alanında, kendine özgü giyim tarzlarııyla öne çıkan altı kişi ile iş birliği yapıyor.

Fotoğraf sanatçısı Dan Martensen; Jeanne Damas, Veronika Heilbrunner, Pernille Teisbaek, André Saraiva, Justin O’Shea ve Shuhei Nishiguchi’nin Londra, Tokyo, Kopenhag ve Paris gibi şehirlerde yakaladığı samimi ve doğal görüntülerini ölümsüzleştiriyor.

Mango, kendine özgü olmanın değerini vurguladığı karma kampanyası #BEanICON’u sunuyor. Bu sezon marka, hitap ettiği toplulukla daha yakın temasta olabilmek için, yeni kampanyasında toplam altı moda ikonu, influencer ve tasarımcıyla beraber çalışıyor.

 
Her biri bize kendi şehirlerinde, Mango’nun Sonbahar/Kış 2019 sezon görünümlerini teker teker tanıtıyor. Çalışmanın sonucunda, her tür stilin, global ve sınır tanımayan moda dünyasında bir yeri olduğunu kanıtlayan bir kampanya ortaya çıkıyor. Böylelikle marka, yeni kampanyasındaki koleksiyonları aracılığıyla, bizi kendi stilimizi yaratmaya teşvik ediyor.

Jeanne Damas, Veronika Heilbrunner ve Pernille Teisbaek kampanyaya dahil olan üç kadın. Kendine özgü farklı tarzlarıyla, kendi ülkelerindeki trendleri tanıtıyorlar. Daha önce birçok kampanyada Mango ile iş birliği yapan Jeanne, içindeki Paris’i bizlere yansıtıyor. Très chic stiliyle sonbahar görünümlerine sofistike bir dokunuş katıyor. Birçok sezondan beri bir #Mangogirl olan Veronika Heilbrunner, bizlere günün her saatinde harika kombinasyonlar öneriyor ve kuralların yıkılmak için var olduğunu hatırlatıyor. Gündelik kullanım için ise Pernille’in Skandinav Minimalizmi’nden ilham alan görünümleri ile seçimlerimizde yanılgıya yer olmayacak.

Ünlü fotoğraf sanatçısı Dan Martensen, onları kendi şehirlerinde ve çevrelerinde resmederek bu altı kişiliğin hayatlarını, çevrelerini ve ilham aldıkları şeyleri bizlere yansıtıyor. Böylelikle, Londra, Kopenhag, Tokyo ve Paris bu çalışmanın arka fonu oluyor.

Mango’nun #BeanICON isimli yeni kampanyasının yüzlerinden Shuhei Nishiguchi sorularımızı yanıtladı…

 

  • Erkek giyim direktörü olmanın en sevdiğin kısmı nedir?

Asıl nokta hayal ettiğim yüksek kalite kıyafetleri yaratabilmek. Ve ayrıca kendi yaptığım ürünü, özellikle çok dikkatli şekilde işlenen bir ürünü, giyen müşteri gördüğüm zaman.  

  • Erkek giyim direktörü olmak kendi tarzına bakışını nasıl etkiledi ?

Gözlerimi zamanın trendlerine karşı her zaman açık tutuyorum, bu nedenle çeşitli bilgiler girildi. Bu bilgiler çıktı ve kendi özgünlüğümle güncellendi. Bu özgünlükte, klasik kıyafetlerin asla kaybolmaması gerektiği inancına sahibim.

  • Senin izinden gitmeyi hayal eden yeni jenerasyona ne tavsiye edersin?

Her durumda, gençken çeşitli kıyafetler giymenizi öneririm. Giyerek kendi tarzınızı öğrenebilir, bilir ve kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Giysiler yemek gibidir. Çok iyi bir yemeğiniz varsa, tatsız yemeğin ne olduğunu da bulabilirsiniz. Lütfen mümkün oldukça çok lezzetli yemekleri deneyin. Giymek bilmektir.

  • Mango ile işbirliğine nasıl başladınız?

Bir gün aniden, Mango bana Instagram’dan DM gönderdi. Sanırım, Mango gönderimi beğendi. 

  • Mango erkeğini nasıl tanımlarsınız ?

Mango erkeği zarif ve sofistike bir outfit öneriyor. Uzun süre giymek için yeterince basic ler. (birkaç sezon) Bu benim için de iyi bir nokta. Buna ek olarak, Mango erkeği yüksek kalite bir Sartoria ceketle veya klasik vintage giysilerle kolayca ve doğal bir şekilde uyum sağlayabilir. Bunun nedeni muhtemelen yönetim, tasarım ekibi ve kalite kontrolünün sıkıca birbirine bağlı olmasıdır.   
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI