Ana SayfaModaMango'nun Toplumda Kültürün Gücünü Vurgulayan İlkbahar/Yaz 2019 Kampanyası

Mango’nun Toplumda Kültürün Gücünü Vurgulayan İlkbahar/Yaz 2019 Kampanyası

Ünlü fotoğrafçı Alasdair McLellan; Adwoa Aboah, Jolie Alien, Luna Bijl, Sasha Pivovarova ve Patrick Schwarzenegger’i konu alıyor.

 

Moda dünyasındaki kariyerlerine ek olarak, bu kampanya, kahramanlarının diğer yaratıcı yeteneklerini de öne çıkarıyor.

 

Mango‘nun yeni İlkbahar / Yaz 2019 kampanyası, moda dünyasından gelen sesleri, ünlü fotoğrafçı Alasdair McLellan tarafından gerçekleştirilen çalışmada bir araya getiriyor.

 

“Geleceği birlikte kuralım”, “Hayallerimiz kültürlere ilham verecek” ve “Toplumun gücüne inanıyoruz” gibi sloganlar sayesinde kampanya, kahramanlarının diğer yaratıcı yeteneklerini öne çıkarıyor: Sanatçılar Jolie Alien ve Sasha Pivovarova, aktivist Adwoa Aboah, quad koşucusu olan sporcu Luna ve girişimci karakteri ile öne çıkan aktör Patrick Schwarzenegger toplumda kültürün önemini temsil ediyorlar.

 

Bu mesaj, gelişen kültürün başka mimarlarına da ses vererek bu sezon #MangoNewVoices hashtag’iyle tüm Mango platformlarında, farklı etkinlikler ve işbirlikleri aracılığıyla tanıtılacak.

 

New Yorklu müzik grubu Chairlift’in ‘I belong in your arms’ (Senin kollarına aitim) isimli şarkısı kampanyanın videosuna fon müziği oluyor.

 

İlkbahar / Yaz 2019 koleksiyonu Mango’nun modern tarzlara ve ürünlerinin kalitesine olan bağlılığını pekiştiriyor. Bu sezon tasarımlarda, tozpembe, gök mavisi veya çim rengi gibi bir dizi pastel renk göze çarpıyor.

 

Her mevsim tercih edilebilen trençkot gibi ürünler çığır açan tasarımlarla karşımıza çıkarken, bisikletçi pantolonları da kilit parça haline geliyor. Yaz dokunuşu, en çok yarı transparan akışkan kumaşlı bluz ve elbiseler ile maksi gömleklerdeki ‘tye-die’ baskılar aracılığıyla sağlanıyor. Aksesuar kısmında takılar yine pastel tonlarda karşımıza çıkarken cam gibi malzemelerin kullanıldığı ürünler göze çarpıyor. ‘Bucket’ şapka veya büzgülü çantalar öne çıkıyor. Ayakkabılarda ise örgülü deniz kabuğu detaylı, bantlı sandaletler ve bot tarzı spor ayakkabılar önem kazanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI