Ana SayfaModaManolo Blahnik Anne Hathaway`i ağır eleştirdi

Manolo Blahnik Anne Hathaway`i ağır eleştirdi

Son zamanlarda kırmızı halıları işgal eden ve eşsiz ayakkabıları ile  Sex and The City`nin kahramanı Carrie Bradshaw`un hayallerini bile her gece süsleyen Manolo Blahnik, ağır grip olarak yattığı bir haftadan sonra bir düğünde yaptığı açıklamalarla ilgi odağı oldu. Oscar de la Renta`nın ve Karl Lagerfeld`in ani çıkışlarına alışık olan medya, tasarımlarıyla konuşmayı tercih eden Blahnik`in bu zamansız çıkışı üzerine bütün oklarını tasarımcıya çevirdi.

Grip olduğu bir hafta boyunca neredeyse her gün film izlediğini söyleyen tasarımcı koleksiyonuna Les Miserables`ın da dahil olduğunu söyledi. Güzellik anlamında tek aklında kalan isimlerin Salma Hayek ve Julia Roberts olduğunu belirten Blahnik, 1960`lı yıllarda sinema dünyasında ses getiren Sherilyn Fenn ve Lara Flynn gibi güzel kadınların Anne Hathaway ve Amanda Seyfried gibi isimlerin yerine hala ekranda olmaları gerektiğini savundu. Hathaway`in güzel bir kadın ve iyi bir oyuncu olduğunu onaylayan tasarımcı ,bunun dışında Seyfried ve Hathaway`in başka bir özellikleri olmadığını ve ileride kimsenin aklında iz bırakmayacaklarını tekrar tekrar belirtti. Anne Hathaway gibi sıradan insanların dünya üzerinde çok fazla olduğunu ve hepsinin stereotipleştiğini (birbirine benzediğini) öfkeyle söyleyen Blahnik "Hathaway`i özel kılan ne anlamıyorum" diyerek nedeni anlaşılmaz bir şekilde oyuncuya duyduğu tepkiyi dile getirdi.

Bu açıklamaların ardından Hathaway`in nasıl bir açıklama yapacağı merakla beklenirken medyanın emin olduğu tek nokta ise her daim hatırlanmak istediğini belirten oyuncunun birdaha asla Manolo Blahnik topuklarıyla kırmızı halıdan yürümeyeceği oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI