Ana SayfaGüzellikManyetik Ojeler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Manyetik Ojeler Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Tırnak sanatının sonsuz seçenekleriyle oldukça heyecan dolu olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hep aynı tasarımlardan sıkılmış ve yeni fikirler ararken pinterest sayfalarının sonuna kadar geldiyseniz sizi kurtarmaya geldik! Manyetik ojeler ile tanışmaya hazırlanın.

Üç boyutlu dokulu görünümleriyle 2022’de trend olacağına emin olduğumuz manyetik ojeler gün içinde tırnaklarınıza ışığın geliş açısına göre birden çok renge bürünebiliyor. Bu durum ilginiz çektiyse manyetik ojeleri biraz daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Manyetik Ojeleri Sürerken Nelere Dikkat Etmelisiniz? 

Instagram’ın popüler tırnak sanatçıları manyetik ojelerin, yoğun pigmentlerinin ojenin üst tabakasına çekilmesine neden olduğu için tırnakta ‘galaksi’ etkisi verdiğini ve bu yüzden de oldukça şık bir görünüm yakalandığını söylüyorlar. Galaktik görünümü yakalamaya çalışırken dikkat etmeniz gereken şey ise ojenizin ilk katmanını sürdüğünüzde tırnağınıza mıknatıs yaklaştırarak manikürünüze biraz desen katmanız. Manyetik ojelerin her birinin mıknatısa farklı tepki verdiğini de unutmadan eklemekte fayda var. Mıknatısın hangi tarafının ojenizle daha uyumlu olduğunu görebilmeniz için birkaç deneme yapmanızı kesinlikle öneriyoruz. Deneme yaparken dikkat etmeniz gereken nokta ise mıknatısı tırnağınıza değdirmemek. 

Yeni yıla yeni tırnaklar ile girmek isterseniz, manyetik ojeler sizin için en uygun seçim olabilir; ne dersiniz? 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI