Ana SayfaMagazinMarc Anthony ve Jennifer Lopez`e dava açıldı

Marc Anthony ve Jennifer Lopez`e dava açıldı

TMZ’nin haberine göre davayı açan John Jacobs, Marc ve Jennifer’ın rol aldıkları 2012 yılında yayınlanan “Q`Viva! The Chosen” isimli programın kendi projesi olduğunu iddia ediyor.

Dava açan Jacobs, 2007 ve 2008 yıllarında Marc’ın yapım şirketi Marc Anthony Productions ve Jennifer’ın yapım şirketi Nuyorican Productions ile “Miami Beach: The Game” ismini verdiği projesi hakkında görüşmüş. Jacobs’ın programı; yeni bir yıldız bulunması amacıyla dünyanın farklı yerlerine seyahat edecek iki ünlü Latin ismin bir araya getirilmesini öngörüyordu. Jacobs, her iki şirketin de bu fikire sıcak baktığını ancak daha sonra telefonlarına cevap vermemeye başladığını iddia ediyor.

Jacobs, 2012 yılında yayınlanan “Q’Viva!” isimli programın kendi fikri olduğunu iddia ediyor. Jacobs, konuyla ilgili yapım şirketleriyle görüşmek istemiş, ancak sonuç alamamış.

Ocak 2012`de yayınlanmaya başlayan “Q`Viva! The Chosen" isimli programda Marc Anthony ve Jennifer Lopez, Latin Amerikayı gezerek dans, müzik, akrobasi ve şarkı söyleme konusunda yeteneği olan kişiler aramıştı. Program 12 bölüm halinde, Nisan 2012`ye kadar  yayınlandı. 

Jacobs, fikir hırsızlığı nedeniyle Jennifer Lopez ve Marc Anthony`nin yapım şirketlerinden 25 milyon dolar tazminat istiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI