Ana SayfaGüzellik"Marine edilmiş makyaj" trendi nedir?

“Marine edilmiş makyaj” trendi nedir?

Bir noktada makyaj trendlerinin “temiz kız görünümü” aşamasını geride bıraktık, çünkü bu trend hiç kuşkusuz gerçekçi ve sürdürülebilir değil. Artık insanlar daha canlı bir görünümü ya da TikTok’taki güzellik meraklılarının deyimiyle “marine edilmiş makyaj”ı benimsiyor.

TikTok’taki marine edilmiş makyaj trendi, Y2K nostaljisini gece hayatı kültürüyle harmanlıyor. Tüm bu estetik, bir süredir gördüğümüz, ancak bir adı olduğunu bilmediğimiz bir estetik. Tabii ki bu trend isminin tam anlamını karşılamıyor, bu yüzden lütfen en sevdiğiniz fondöteninize sevdiğiniz baharatlardan dökmeye kalkmayın! Marine makyaj aslında tamamen Christina Aguilera, Avril Lavigne ve Solange dönemine bir selam çakmakla ilgili.  Yani makyajınızı ilk yaptığınız andaki görünümü değil, bir zaman sonra hafif dağılmış görünümünü benimsemek… Örneğin dağınık bir göz farı yahut hafif silinmeyle birlikte keskinliğini kaybetmiş eyeliner gibi.
 

 
Tabii ki eklemek istediğimiz bir uyarı var: Her ne kadar makyajla uyumuş gibi duran dağınık bir makyaj çok çekici durabilse de bu görünümü kazanmak için lütfen makyajla uyumayın. Makyajla uyumak hala cildiniz için ideal değil ve muhtemelen tıkanmış gözenekler nedeniyle cildiniz çok zarar görecek. Bu makyaj görünümünü gerçekten bir gece boyu gibi uzun süreler beklemeden de kendi tekniklerinizle elde edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI