Ana SayfaMagazinMarion Cotillard İkinci Kez Anne Oldu

Marion Cotillard İkinci Kez Anne Oldu

Fransız oyuncu Marion Cotillard, sevgilisi Guillaume Canet ile birlikte ikinci çocuğuna kavuştu. Beş yaşında Marcel adında bir oğlu olan 41 yaşındaki Cotillard’ın bir kızı oldu. Cotillard, hamileliğini ilk olarak, Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma haberlerinin ardından, Pitt ile ilişki yaşadıkları dedikodularının üzerine açıklamıştı.
 
Pitt ile birlikte ‘Allied’ (Müttefik) fiminin çekimleri esnasında yakınlaştıkları ve boşanmaya yol açan ‘ikinci kadın’ olduğu iddia edilen Cotillard, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada hamile olduğunu söyleyerek, “Bu tarz şeylere ciddi olarak yorum yapmazdım ama bu durum sevdiğim insanları ve etkiliyor, konuşmak zorundayım” demişti. “İlk olarak, çok yıl önce hayatımın erkeğiyle, oğlumuzun ve beklediğimiz bebeğimizin babasıyla tanıştım. O benim aşkım, dostum, ihtiyacım olan tek şey” diyen ünlü oyuncu, “İkincisi, beni mahvolmuşum gibi gösterenler, çok iyiyim, teşekkür ederim. Bu açıklama üzüntü vermiyor” ifadesini kullanmıştı.
 
Cotillard ayrıca şunları yazdı: “Hızla yargılamaya geçen tüm medyaya ve nefret edenlere, içtenlikle acil şifalar diliyorum. Son olarak, her ikisine de derin bir saygı duyduğum Angelina ve Brad için bu fırtınalı anlarda huzuru bulmalarını diliyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI