Ana SayfaModaMarks & Spencer 2010 Sonbahar Kış koleksiyonu

Marks & Spencer 2010 Sonbahar Kış koleksiyonu

Marks & Spencer’ın yeni sezon kadın koleksiyonunda 60’lı yılların stilinden esintiler bulunuyor. Klasik kesim elbiseler ve kalem etekler şıklığından ve kaliteden ödün vermek istemeyen kadınların vazgeçilmezi olacak. 

Bu kışın vazgeçilmezi suni kürk ve deri

Bohem bir tarz yakalamak isteyenler, bu sezon mutlaka uçuşan şifonlar, baskılı kadifeler ve  uzun tunikler kullanmalı. Marks & Spencer’da özellikle  kızıl kahverengi, erik rengi, zümrüt yeşili, cam göbeği ve metalik renklerin hakim olduğu bu kıyafetlerle,  kış sezonunda havalı, çarpıcı ve göz kamaştırıcı olabilirsiniz.

Marks & Spencer’ın 2010 sonbahar – kış koleksiyonda detaylar oldukça göze çarpıyor. Özellikle suni kürk ve deri kullanılan giysiler ve aksesuarlar bu kışın vazgeçilmezleri olacak.  Deri biyeli takımlardan, kürklü yeleklere; kürklü eldiven ve çizmelere kadar her grupta deri ve kürk detaylarına sıklıkla rastlıyor olacağız.

Yine detaylarda gizli kullanılan danteler, fırfırlar ve transparan kumaşlar, modaya uygun ve modernize edilmiş bir şekilde kullanılmış. Asimetrik kesimlerin hakim olduğu bluz ve kazaklarda griler, kömür ve taş renkleri, beyazlar ve kremler ön planda iken, kaban ve hırkalarda militer kesimler hakim.

Marks & Spencer’ın 2010 sonbahar kış koleksiyonu fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Trikolar 39,90 TL’den, bluzlar 34,90 TL’den, pantolonlar 39 TL’den, elbiseler 89 TL’den ve ayakkabılar 59 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI