Ana SayfaModaMarks and Spencer yeni yıl stili

Marks and Spencer yeni yıl stili

Yılbaşı gecesi en şık olmak her kadının isteğidir. Marks & Spencer’ın bu özel gece için hazırladığı şık gece elbiseler ve bluzlar ile kendinizi eşsiz hissedeceksiniz. Birbirinden gösterişli elbiseler, ceketler ve kıyafetlerinizi tamamlayabileceğiniz değişik aksesuarlar ile yılbaşı gecesinin en göz alıcı kadını siz olacaksınız…

İpek ve saten gecelikler, ipek çamaşırlar, kırmızı ve siyah büstiyerler, iz yapmayan iç çamaşırları ile de iç şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
Her tarz ve yaşta tüm kadınları, stillerine uygun   koleksiyon alternatifleri ile   karşılayan Marks & Spencer, reklam kampanyasında kullandığı ünlü yüzleri ile de sezona damgasını vuruyor. Birbirinden farklı tarzlarda, farklı giyim stillerine sahip her kadının rahatlıkla kendine uygun bir parça bulabileceği Marks & Spencer `ın “Her Kadın Ayrı Bir Stil” Kampanyası ile, bu sezon kadınlar çok şık, modern ve sofistike olacaklar.
Sezonun trendleri arasında yer alan birbirinden güzel ve ışıltılı kolye ve küpeler, bilezikler şıklığınıza şıklık katacak. Manolya ve Lavanta aromalı özel bakım serileri ile önce kendinizi şımartın ve rahatlatın sonra partiye hazırlanın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI