Ana SayfaModaMarks & Spencer`da yeni sezon yeni stil

Marks & Spencer`da yeni sezon yeni stil

Bu sezon İlkbahar -Yaz Koleksiyonu`nunda dikkat çeken temalar, maxi elbiseler ve uzun etekler. Marks & Spencer bu sezon açık kremleri, somon ve beyazı ön planda tutuyor. Bunun yanında çok canlı ve parlak renkler de var.

Koleksiyonda dantel ve süet dokular çok önemli bir rol oynuyor. Keten gömlekler, %100 koton pantolon ve elbiseler her bahar olduğu gibi yine vazgeçilmez. Ekose gömlekleri ister rengarenk trikolarla kombinleyebilirsiniz ister ılık günlerde jeanlerle tek olarak kullanabilirsiniz. 

Sezonun trendleri arasında olan çiçek desenleri ve çizgililer, asimetrik kesimler Marks & Spencer`ın 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda da ön planda.
Kıyafetleri tamamlayıcı aksesuarlarda en çok şapkalar dikkat çekiyor. Geçen sezonun trendy modeli dolgu topuk ayakkabıların yanısıra bu sezon makosen ayakkabılar da her kadının gardrobunda olmasını istediği güzellikte ve çekicilikte!
Bu sezon Marks & Spencer düğün, davet ve mezuniyet törenleri için son derece şık ve göz alıcı elbiseler de hazırladı.
Marks & Spencer 2011 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda göze çarpan parçalardan biri de kısa kesimli üstler. Çeşit çeşit jeanlerle kombin edebileceğiniz, farklı renk ve modellerdeki kısa üstlerle günlük ama şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Bu sezon da şıklığınıza şıklık katmak istiyorsanız Marks & Spencer`ın İlkbahar Yaz Bayan Giyim Koleksiyonunu görmeden yaza başlamayın…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI