Ana SayfaDüğünMarriot Hotel Asia`dan rüya gibi Roma tatili

Marriot Hotel Asia`dan rüya gibi Roma tatili

Anadolu Yakası’nın ilk beş yıldızlı uluslararası oteli Istanbul Marriott Hotel Asia; modern, ihtişamlı ve zarif düğünlerinizin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Sertifikalı düğün uzmanları eğitimleri, deneyimleri, sezgileri ve vizyonları ile hiçbir detayı atlamadan rüya gibi düğünler gerçekleştiriyor.

Havuz başında ya da balo salonlarında gerçekleşecek görkemli yaz ve kış düğünlerinde ödüllü servis ekibi tatları damaklardan silinmeyecek lezzetleri ile de düğününüzü bambaşka bir boyuta taşıyor.

İstanbul Marriott Hotel Asia, en özel gününüzü unutulmaz anlara dönüştürürken aşk şehri Roma’da rüya gibi bir haftasonu konaklamasını da düğün hediyesi olarak sunuyor.

Hayallerinizi süsleyen Istanbul Marriott Hotel Asia düğün paketleri içinde; dört çeşit yemekten oluşan düğün menüsü, beyaz masa örtüleri, sandalyelerin beyaz geçme kılıfları, peçeteler ve gümüş şamdanlar, havuzbaşı veya fuayede düğün öncesi kokteyl, sizin için özel tasarlanmış “Düğün” pastası ile çay ve kahve ikramı, gelin odasına düğün öncesi özel 2 kişilik düğün menüsü servisi, balayı süitinde konaklama ve Orange Southern Mediterranean Grill’ de açık büfe kahvaltı ikramı, gelin ve damat aileleri için günlük kullanılmak üzere hazırlık odaları ve davet öncesi 6 kişilik “Menü Tadımı” yer alıyor.

Istanbul Marriott Hotel Asia,düğün gecenizde konaklatmak istediğiniz misafirlerinizi de unutmuyor ve düğün paketinize özel farklı konaklama seçenekleri sunuyor.

Düğün paketleri hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için 0216 570 00 28` i arayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI