Ana SayfaYaşamMartı La Perla

Martı La Perla

Yoğun metropol temposunda çoğu zaman hayalini kurduğumuz o eşsiz ama kısıtlı tatil anlarıyla kendimize enerji veriyoruz. Çoğu zaman kendimizi bile fark edemeden geçip giden günlerin rövanşı olarak heyecanla beklediğimiz tatillerde hedefimiz kendimizi “en özel” “en değerli” hissetmek ve yeniden keşfetmek. İşte Martı La Perla Ege’nin tarifsiz güzellikteki İçmeler Koyu’ndan sizin çağrınıza karşılık veriyor hem de en güncel mekan tasarımı ve beden tipinize uygun beslenme alternatifleri ile.

La Perla’da misafirler İçmeler’in tertemiz berrak sularında doğanın büyüsüne kapılırken her şey dahil sistemde konforlu bir tatilin de tadını çıkaracaklar. Martı La Perla ferah ve aydınlık iç mekanı, estetik ve rahat  dekorasyonu, çağdaş ve aydınlık atmosferi ile dikkat çekiyor. 197 odası bulunan Martı La Perla, canlı Akdeniz renkleriyle sarmaladığı misafirlerine büyülü bir tatil yaşatıyor. Standart odalarının yanı sıra 43m2’lik 7 aile odası ve 50m2’lik 6 Corner Suiti ile 4 yıldızlı resort otelde 5 yıldızlı konfor sunan Martı La Perla, Ege ile Akdeniz’in kucaklaştığı mavi ve yeşille iç içe konumu, mükemmel sahili ve kumsalıyla benzersiz bir noktada yer almaktadır. Martı La Perla, Batı Anadolu medeniyetlerinden olan Karyalılar tarafından kurulduğu düşünülen İçmeler’de tarihi ve turistik birçok merkeze yakınlığıyla da gezi tutkunlarının vazgeçilmez buluşma merkezidir.

Martı La Perla, 400 kişi kapasiteli Ebruli Restoran’da Ege, Akdeniz ve Dünya mutfağının seçkin ve zengin örneklerini açık büfeleri ile sunarken; diyabetik, vegan, organik ve yöresel olmak üzere farklı alternatif büfelerle de bu yıl konuklarını karşılayacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI