Ana SayfaGüzellikMaske Altında Kalan Cildi Korumanın Yolları

Maske Altında Kalan Cildi Korumanın Yolları

Mart ayı itibariyle hayatımıza giren pandemi, daha önce yaşamadığımız ve bilmediğimiz bir sürü yeni konuyu beraberinde getirdi. Sosyal mesafe, dezenkeftan ve maske kullanımı.  Covid-19 virüsüne karşı bu üç kuralı dikkatlice uygulamamız ve kendimizi korumamız gerekiyor. En büyük koruma kalkanımız olan maskeyi ise dışarıda olduğumuz her an takmalıyız. Sağlığımızı korumak adına kullandığımız kullan at maskeler ise cilt üzerinde bir takım olumsuz etkilere sebep oluyor.

Fotoğraf: @prosenkilde

100 yılı aşkın süredir cilt bakım teknolojisinde uzman Shiseido, yaptığı araştırmalar sonucunda maske kullanımının ciltte sürtünmeye yol açtığını belirtiyor. Temiz havadan mahrum kalan cilt, nem ve yağlanma gibi birçok olumsuz etkenle karşı karşıya kalıyor. Uzun süreli maske kullanımında cilt gözenekleri tıkanıyor ve cilt bariyerinde istenmeyen sorunlar oluşuyor. Bu durum cildi zayıf ve korunmasız hale getiriyor.
20 yıldan bu yana araştırarak ürünlerini geliştiren Shiseido, cilt bakım ürünleri ile dışarıdan gelebilecek zararlı etkenlere ve maske kullanımına karşı cildinizin savunma sistemini güçlendirerek, cildi bir kalkan gibi koruma altına almayı hedefliyor. Temiz ve zengin içeriği ile günden güne cildin kendi güzelliğini ortaya çıkarmasına destek oluyor.

Shiseido, en güçlü cilt bakım ürünleri ile maske kullanırken cildin savunma sistemi destekleyerek cildinizi koruma altına alıyor. Maske kullanımı sonucunda oluşan sorunlarla mücadele etmek için Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, cildinizin bir hafta içinde % 28 daha güçlü olmasını sağlayarak, maske takmanın olumsuz etkilerine karşı cildinizi koruyor. Ultimune’dan sonra yaş aralıklarına göre uygulanan Waso Giga Hydrating Cream, Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, Advanced Super Revitalizing Cream ve Vital Perfection Uplifting and Firming Cream nemlendirici kremler ise cilde ihtiyacı olan nemi sağlayıp cildin temel ihtiyaçlarını karşılarken, sıkı ve parlak bir görünüm kazandırarak cildi, maske kullanımına karşı koruyor.
 
Cilt Bağışıklığını Güçlendiren; Ultimune Power Infusing Concentrate
Yaşlanma faktörlerine karşı sadece 1 haftada % 28 oranla cildinizi destekleyen Ultimune Power Infusing Concentrate, yapılan araştırmalar sonucunda kadınların % 86’sının cilt bakım rutinin de yer alıyor. Formülünde bulunan cildin savunma gücünü arttıran özel içerikler sayesinde Ultimune, kullanmaya başlandığı anda cildi daha yumuşak ve pürüzsüz hale getiriyor. ImuGeneration Technology™ sayesinde Ultimune Power Infusing Concentrate, 1 haftada cilt tonunu eşitliyor ve cilde doğal parlaklığını geri kazandırıyor. Ayrıca cildin, olağan durumunu koruma ve ileride karşılaşabileceği etkenlere karşı kendini savunma yeteneğini kuvvetlendiriyor. Böylelikle cilt, içten gelen bir enerjiyle pürüzsüz ve ışıltılı bir görünüme kavuşuyor. Cilt bakım rutininde nemlendiriciden önce tüm yüz üzerine gündüz ve gece kullanılabiliyor.

 

Cildin her İhtiyaçı Karşılayan Farklı Nemlendiriciler

Waso Giga Hydrating Cream- Yeni Nem Bombası
30 yaş altı için uygun olan, Shiseido Waso Giga Mega Hydrating Cream, 48 saat boyunca cildi nemlendirerek, gözeneklerin görünümünü azaltmaya ve kuruluğu önlemeye yardımcı oluyor. Transparan jel kremi sayesinde yoğun neme ihtiyaç duyan normal ve kuru ciltler için özel olarak tasarlandı. PhytoResist System+ ile botaniklerin zengin nem gücünü kullanarak cildin iç ve dış stres kaynaklarına karşı direncini arttırmaya destek oluyor. İçeriğinde su ve besin maddeleri açısından zengin olan havuç özleri bulunuyor. Özellikle gece ve gündüz için tek bir ürün kullanmak isteyenler için de ideal olan Waso Clear Mega Hydrating Cream, kısa sürede gözle görülür bir etki yaratıyor. Besleyici olma özelliği sadece ciltte değil aynı zamanda kırık saç uçları içinde kullanılabilen Waso Clear Mega Hydrating Cream, mineral yağlar ve paraben içermiyor.
 

Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream- Süper Canlandırıcı Bakım
30 yaş üzeri için uygun olan Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. Bio-Performance Advanced Super Revitalizing Cream, cildi anında pürüzsüz ve daha esnek bir hale getiriyor. Sadece bir haftalık kullanımla bile cilt çok daha genç bir görünüm kazanıyor. 4 haftalık kullanımın ardından cildi tamamen pürüzsüz hale getiriyor. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen kuru cilde sahip kadınlar için idealdir.
 
Benefiance Wrinkle Smoothing Cream- Çizgi Bakım Uzmanı
35 yaş üzeri için uygun olan, Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, Neuroscience‘dan (sinirbilimi) esinlenerek tasarlanan ilk çizgi bakım yapan anti-aging üründür. Cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretildi. Bu teknoloji cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırır ve cildin kırışıklıkları onarmak için kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. İpeksi, yumuşak, kırışıklık önleyici etkisi ile kuruluk gibi yaşlanma belirtilerinin oluşumunu hızlı bir şekilde engelliyor. Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, düzenli kullanıldığında sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltıyor, ince çizgileri düzeltiyor ve cilt nem kazanıyor. Daha esnek, dolgun, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilt sağlıyor. Paraben ve mineral yağlar içermiyor. Komodojenik ve alerjik değildir. Yağlı ve karma ciltler için sabah ve gece kullanımına uygundur. Kokusunda duyuları uyandırmak için nazik, rahatlatıcı yeşil çiçek kokusu ve Kumkat karışımı kullanılıyor.


 
Vital Perfection Uplifting and Firming Cream- Sıkılık ve Aydınlık Uzmanı
35 yaş üzeri uygun olan Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, cildin potansiyelini yeniden canlandıran ReNeura++ teknolojisi ve Kurenai-TrueLift komplex içeriyor. İpeksi, lüks yapıdaki krem elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve lekeler gibi yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor. Daha sıkı, toparlanmış, renk eşitsizliği olmayan parlak bir cilt görünümü için cildi derinlemesine nemlendiriyor.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI