Ana SayfaModaMaskülen Stil

Maskülen Stil

Net kesimli ceketler, bol paça pantolonlar, kemerler ve gömlekler… Maskülenlik yeni sezonda oldukça popüler. Güçlü kadının simgesi haline gelen maskülen stil minimal kesimli ürünler ile maksimum etkiyi yakalıyor. Sade ürünleri net bir şekilde kullanarak maskülen stil yakalanıyor. Minimalist trendlerin başında gelen trend fötr şapka ve loafer ayakkabılarla birleştiğinde de harika bir bütünlük sağlıyor ve maskülenlik ön plana çıksa da ufak detaylarla oldukça seksi bir görünüm verilebiliyor.

Ütülü bol kesim pantolonlar ile bir arada kullanılabilen mokasen ayakkabılar da şıklığı tamamlıyor. Ama boyunuz yeterince uzun değilse topuklu şık ayakkabılardan vazgeçmemeniz gerekiyor. Maskülen bir takımın altına giyeceğiniz topuklu ayakkabı görünümünüze feminenlik katarak çok şık bir görüntü yaratıyor. Kısacası maskülen stilinizdeki feminenlik dozu tamamen size bağlı. Mini şortlu bir takım elbise giyerek feminenliğinizi arttırabilir veya mükemmel kesimli bir takım elbise ve makosen ayakkabılarla bunu en azda tutabilirsiniz.

Yves Saint Laurent, Dior ve Dolce and Gabbana gibi ünlü moda evlerinin vazgeçemediği maskülen stili bu kış siz de mutlaka tarzınıza yansıtın. Maskülen tarzı en doğru şekilde yakalamak için kullanabileceğiniz ürünleri incelemek ve Hollywood ünlülerinden ilham almak için hemen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI