Ana SayfaModaMavi 2010 sonbahar koleksiyonu

Mavi 2010 sonbahar koleksiyonu

Mavi’nin, 2010 Sonbahar Koleksiyonu’nun reklam filmi, Mavi Genel Müdürü Cüneyt Yavuz ve filmde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ tarafından tanıtıldı. Reklamda; yeni sezon koleksiyonunun defilesinde izleyiciler arasında oturan Kıvanç Tatlıtuğ’un yorumlarıyla, Mavi’nin artık daha da çok olduğu vurgulanıyor.

Çok mu Çok Oluyoruz

Mavi Genel Müdürü Cüneyt Yavuz, reklam filmindeki çıkış noktasına ve Mavi’nin dünya çapındaki başarılarına değindiği konuşmasında, “Yarattığımız moda artık çok konuşuluyor, dikkat çekiyor ve beğeniliyor. Geçtiğimiz ay, Mercedes Benz – Berlin Fashion Week kapsamında düzenlenen defileye katılan ilk Türk moda markası olduk. Dünyada moda denince artık sadece New York, Paris, Londra konuşulmuyor, İstanbul ve Türkiye’nin de adı bu merkezler arasında anılmaya başladı. Mavi’nin bunda önemli bir paya sahip olduğunu bilmek, bizim için gurur verici.” dedi.
Mavi’nin dünyasını, bu kez de Kıvanç Tatlıtuğ’un renklendirdiğini söyleyen Yavuz, Kıvanç’ın Mavi’ye çok yakıştığını ve bu işbirliğinin 2 sezon boyunca devam edeceğini sözlerine ekledi. Reklam filminde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ise “Mavi’yle her zaman gurur duyduğunu ve sevdiği bir markayla işbirliği yapmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyerek şunları ekledi: Mavi’nin yeni sezon koleksiyonunu görünce “Moda bu işte” diye düşündüm. Çok oluyoruz diyorlardı ya bir zamanlar, artık daha da çok oluyorlar!” .
Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı “Çok mu Çok Oluyoruz” adını taşıyan reklam filmi, Ali Taran imzasını taşıyor. Reklam filminin stil editörlüğünü, dünyaca ünlü markalarla çalışan Carlo Alberto Pregnolato, yönetmenliğini Cemal Alpan, görüntü yönetmenliğini ise Simon Coull üstlendi. Reklam filmi, 26 Ağustos tarihinde gösterime giriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI