Ana SayfaModaMavi 2011 İlkbahar - Yaz koleksiyonu

Mavi 2011 İlkbahar – Yaz koleksiyonu

Mavi 2011 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu‘nu ilk kez yurt dışında "Mercedes Benz – Berlin Fashion Week" kapsamında ilke imza attı.

Mavi rüzgarı!

Türkiye’den dünyaya açılan ilk moda markası olan Mavi, 8 Temmuz tarihindeki defileye, Prada’nın yeni reklam yüzü Kim Dall Armi ve 2007 yılında Germany’s Next Top Model yarışmasını kazanan Barbara Meier’in de aralarında bulunduğu 30 ünlü manken çıktı. Defilede Mavi tam 62 ayrı konsepte yer verdi. Mavi 2011 ilkbahar – Yaz Koleksiyon defilesini, aralarında Almanya’nın ünlü spikerleri Janina Delia Schmidt, Tanja Bülter ve Annika Kipp ile komedyen ve köşe yazarı Ruth Moschner, ünlü oyuncular Jessica Stockmann  ve  Josefine Schmidt, MTV sunucularından Palina Rojinsky ve Almanya’nın ünlü mankenlerinden Janina Delia Schmidt gibi televizyon yıldızları ve sanatçıların da dahil olduğu 500 kişi izledi.

Defile videoyla başladı

“Mavi People” temalı ve Erdil Yaşaroğlu imzalı video performansıyla başlayan defile, gittikçe zenginleşen Mavi’nin dünyasını anlattı. Defilenin styling’i dünyaca ünlü markalarla çalışan Carlo Alberto Pregnolato, koreografisi Francesco Rozzetti tarafından yapıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI