Ana SayfaGüzellikMax Factor ile yeniyıl makyajı

Max Factor ile yeniyıl makyajı

Makyaj, güzel ve bakımlı kadınların vazgeçemediği bir tutku…2010 yılı makyaj modasını kendimize uyarlamak için yılbaşı gecesi mükemmel bir fırsat… Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Kusursuz makyajımız ile gecenin ilgi odağı olmak elimizde diyor ve bu özel gece için mükemmel görünmenin ipuçlarını veriyor:

“Büyüleyici bakışlara sahip olmak için yaratıcılığımızı da bu gece gösterme şansımız olacak.
Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ise yapmamız gereken ilk şey Max Factor Second Skin fondöten kullanarak makyaja başlamak. İncecik yapıya sahip olan Max Factor Second Skin, tüm cildimizi en iyi şekilde kapatma özelliği sayesinde, yüzümüzde tüm gece kalacak makyajımız için ideal bir seçim.”
Göz makyajımızda bu yıla damgasını vuran simli ürünleri kullanmak için en ideal gece yılbaşı gecesi diyen Nur Toktay, “Göz makyajımızı ister dumanlı ister gümüş, altın, gece mavisi gibi canlı renklerde yapalım mutlaka ışıltılı farlar kullanalım. Hatta kullanacağımız ışıltılı farı, göz pınarlarımıza da uygulamak hoş olacaktır” diyor.
Böyle özel bir gecede artık takma kirpiklere artık ihtiyaç yok! Nur Toktay, “Max Factor False Lash Effect Maskara’yla takma kirpiklere gerek kalmadan tek bir maskarayla takma kirpik etkisi elde edebilirsiniz. Kolay bir uygulama ile kirpikler çok daha hacimli, gözler çok daha dikkat çekici oluyor” diyor ve sadece yılbaşı gecesi değil, volümlü ve uzun kirpikler yaratmak için gündelik makyajımızda da Max Factor False Effect Maskara’nın doğru tercih olduğunu söylüyor.
Göz kapaklarımızın içine siyah kalem sürmek buğulu bakışlara sahip olmamız için önemli bir ayrıntıdır diyen Nur Toktay, “Böyle bir gecede dudaklarımızı da daha çekici hale getirmek isteyeceğiz. Klasikleşmiş bir renk olan kırmızı ve mürdümün tonlarını yarı mat özellikteki rujlardan tercih edersek doğru sonucu yakalamış oluruz” diyor. Kaşların mutlaka doldurulmasını öneren Nur Toktay, kaşların taranarak kaş kalemi ile daha natürel bir hale getirilmesini öneriyor.
Yanakların ise olabildiğine sade görünmesini öneren Nur Toktay, koyu göz makyajı ve koyu renk ruj uyguladıysak yanaklarımızın abartıdan uzak açık pembe, şeftali tonlarında olması, makyajımızın elegan görüntüsünü koruyacağını söylüyor ve sağlıklı bir görüntü veren Max Factor Miracle Touch Krem Allık’ı tavsiye ediyor. Max Factor Miracle Touch Krem Allık, cilde temas ettiğinde katıdan sıvıya dönüşen hafif formülüyle cilde doğal ve yumuşak bir renk katıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI