Ana SayfaGüzellikMax Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss

Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss

Vibrant Curve Effect Lip Gloss, dudaklarınızda kıvrımlı ve dolgun bir görüntü ortaya çıkarırken, parlak tonları ile benzersiz bir canlılık katıyor. Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath’in tasarladığı gölge paleti, dudaklarınızın daha güzel ve göz alıcı görünmesini sağlıyor. Sanatçıların sahne arkası makyajlarından esinlenerek oluşturulan yeni aplikatör ise dudaklarınızın daha güçlü ve parlak görünmesine yardımcı oluyor.

Yeni Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss’un, Max Factor uzmanlığında makyaj sanatı ile kozmetik yeniliklerin bir araya geldiği benzersiz ve farklı tonları sayesinde, dudaklarınızın yeni görünümüne hayran kalacaksınız.
Max Factor Makyaj Uzmanı Pat McGrath, ”Benim mutlak favorim, aşkı dayanılmaz ve canlı kılan, her kombinasyon ile kullanılabilen pembe Yeni Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss” diyor.
Dolgun ve canlı dudaklara sahip olmak isteyenler için tasarlanan Yeni Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss, aplikatörünün geniş yapısı sayesinde kalın ve sivri dudaklarda bile bir uçtan diğer kolayca kayarak, dudaklarınızda oldukça yumuşak ve kıvrımlı bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, aplikatörün oluklu yüzeyi, dudaklarınızın parlak görünümünü korurken, pürüzleri gidererek, daha canlı görünmesini sağlıyor.
Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Max Factor Vibrant Curve Effect Lip Gloss kullanmayı seviyorum çünkü dudaklardaki kıvrımları belirginleştiriyor ve daha dolgun bir görünüm sağlıyor. Böylece daha çarpıcı dudaklar elde edebiliyorum” diyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI