Ana SayfaModaMaxi Etekler

Maxi Etekler

2011 trendlerinden bir tanesi de maxi etekler. Geçen yazdan beri giymeye alıştığımız ve çok sevdiğimiz maxi etekler bu sezon da mağazalardaki yerlerini aldı. Pastel tonlar, çiçekliler, desenliler, canlı renkler… her tarza uygun bir maxi etek bulmak mümkün. Tek dikkat etmek gereken üzerine giyecekleriniz. Modern görünümü üzerinize giymek için seçeceğiniz bluz ile anında yok edebileceğiniz gibi tam tersi harika bir görünüm de elde edebilirsiniz.

Diğer bir dikkat edilmesi gereken nokta ise eteğin altına tercih edeceğiniz ayakkabılar. Eğer uzun boyluysanız bir problem yok düz sandaletler ve uçuş uçuş etekler ile çok hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz. Fakat kısa boyluysanız daha ince bir görüntü için mantar topuklu sandaletleri tercih edebilirsiniz. 

Bu maxi etek dosyamızda sizin için sezonun en güzel maxi eteklerini bir araya topladık. Net a Porter`dan temin edebileceğiniz farklı modelleri bulabileceğiniz fotogaleride ünlülerin maxi etek kombinasyonlarını inceleyebilir, Paris ve New York Moda Haftası`nda podyuma çıkan ünlü tasarımcıların maxi etekleri bulabilirsiniz. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI