Ana SayfaErkek ModasıMBFWI: Kiğılı 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu

MBFWI: Kiğılı 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu

Kiğılı 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu stil sahibi şehirli erkeğin güçlü ve yenilikçi yanını ortaya çıkaran tasarımlarıyla dikkat çekti. Geleneksel çizgilerin modern dokunuşlarla kuvvetlendirildiği koleksiyonda, doğal tonlar, yoğun maviler ve zengin sonbahar tonları ön plana çıkıyor. Dünya trendlerini yansıtan geometrik tekrarlı ve dama desenler bu sezon erkek giyiminde maskülenliğin dışavurumunu yansıtıyor.
 
Koleksiyonda daha sportif, daha genç ve zengin renk tonlarında “slim fit” kalıplar da yer alıyor. Ceketlerden pantolonlara, gömleklerden yeleklere tüm ürün gruplarına yansıyan geometrik tekrarlı desen ve devetüyü, gri ve lacivertin açıktan koyuya doğru giden renk tonları koleksiyonun güçlü, modern ve genç duruşunu destekliyor. Yeni sezonda kullanılan kumaşlar arasında kaşmir, kadife, yün ve patchwork görünümlü yüzeylerin yanısıra geniş sweatpant koleksiyonu ile jarseli özel kumaşlar kullanılıyor. Bu sayede rahatlığınızdan vazgeçmek zorunda kalmadan şıklığınızı koruyabilirsiniz.
 
Yeleği ve kapüşonu çıkarılabilen ürünler koleksiyona fonksiyonellik katıyor. Koleksiyondaki slim fit triko ve trenchcoatlar da dikkat çeken parçalar arasında. Kiğılı’nın sonbahar kış koleksiyonunda erkek giyiminin en önemli tamamlayıcıları arasında yer alan ayakkabı ve çantanın yanı sıra yün-denim kravatlar ve ceketlerle uyumlu cep mendilleri de yer alıyor. 
 
Kiğılı’nın Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’daki bu ilk defilesinde beğeniye sunulan 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Sait Çakıcı’nın Kreatif Direktörlüğünde hazırlandı. Defilenin koreografisine Uğurkan Erez imza atarken, saç tasarımı Makas’a, makyaj ise M.A.C.’e ait.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI