Ana SayfaMagazinMeghan Markle Doğum Günü Partisine Neden Kate Middleton'ı Çağırmadı?

Meghan Markle Doğum Günü Partisine Neden Kate Middleton’ı Çağırmadı?

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Wimbledon‘da Kate Middleton ve Meghan Markle‘ı bir arada görmek; herkesi aralarında bir sorun olmadığına ikna etmişti.

Ama The Sun gazetesine konuşan bir kaynağa göre Meghan Markle; 38. doğum günü partisine Kate Middleton’ı davet etmedi. hatta aslında Cambridge ailesinden kimse davet edilmemiş. 

Ancak bunu tabii ki arada yaşanan bir kavga olduğuna yormak yanlış olabilir. Yine kaynakların belirttiğine göre bu bir doğum günü partisinden çok aile üyelerinin birbirlerine zaman ayırdığı sade bir etkinlikten ibaretti. Yani Cambridge ailesinin çağrılmamasının kasıtlı bir amacı yoktu. 

Hello Magazine’e konuşan bir diğer kaynak ise Kate ve Meghan arasında güçlü bir arkadaşlık olduğunu söylüyor. “Kate, Meghan’ın Archie’ye hamile olduğu süre boyunca harika bir rehber oldu. Haberlerin aksine çok güzel bir ilişkileri var. Meghan’ın düğününden bu yana daha da yakınlaştılar.” Başka bir kaynak ise her gün konuşup yazıştıklarını ve Kate’in Meghan’ın aileden hissetmesi için her şeyi yaptığının altını çiziyor. 

Dileriz ortada iddia edlidiği gibi bir drama yoktur!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI