Ana SayfaYaşamMehmet Turgut Sergisi Kemancı&#8217da

Mehmet Turgut Sergisi Kemancı&#8217da

Fotoğrafın usta ismi, rock’n roll’un asi çocuğu Mehmet Turgut’un 11 yıllık rock fotoğraf arşivinden sevdiğiniz sanatçıların birbirinden iddialı fotoğrafları, 10 Ağustos’a kadar Kemancı Rock Bar’da sizleri bekliyor. Jack Daniel’s sponsorluğunda düzenlenen Rock’n Frame sergisinde Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Metallica, Apocalyptica, Melis Danişmend ve Aylin Aslım gibi yerli yabancı 56 rock yıldızının fotoğrafları yer alıyor. Kemancı’nın bahçesine konumlanan bu fotoğraflarla da Mehmet Turgut’un eşsiz tarzı bir kez daha fotoğraf severlerle buluşmuş oluyor.

Aylin Aslım, Erdem Yener, Özge Fışkın, Aydilge, Melis Danişmend, Redd, Ete Kurttekin ve Umut Kuzey’in katılımıyla pazar akşamı gerçekleşen sergi açılışında Barış Falay, Levent Can ve Gonca Vuslateri gibi ünlü isimler de Mehmet Turgut’u yalnız bırakmadı.

Açılışta sorularımızı yanıtlayan Mehmet Turgut, yaklaşık 10-11 senedir Rock-star’ların fotoğraflarını çektiğini ve artık bu fotoğrafları sergileme zamanı geldiğini söyledi. Bu konseptteki sergisi için de tabiî ki en eski ve en köklü rock bar olan Kemancı’yı tercih ettiğini belirten Turgut, tüm fotoğraflarının çok özel olduğunu ama özellikle Metallica, Apocalyptica ve Ozzy Osbourne gibi çocukluğundan beri dinlediği ve çok sevdiği isimlerin fotoğraflarının kendisi için biraz daha farklı olduğunu sözlerine ekledi.

Açılışta olan ünlü isimlerden Erdem Yener, Levent Can ve Ete Kurttekin de, başarılı fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ve Rock’n Frame sergisi ile ilgili düşüncelerini bizlerle paylaştı:

Levent Can: Mehmet’i 46’daki işlerinden de yakından takip ediyordum ama buradaki işleri de çok başarılı. Konseptin rock olması da ayrıca ilgi çekici. Kimsenin aklına gelmeyen şeyleri onun fotoğraflarında görüyoruz. Her gün gazete ve dergilere baktığımız zaman Mehmet’in işlerinden birine rastlıyoruz, bu da çok onur verici bir şey.

Erdem Yener: Çok beğendim çok gurur duydum. Tüm çalışmalarını yakından takip ediyorum ve biliyorum ama bunu bu şekilde bir sergiyle herkesle paylaştığı için çok mutluyum.

Ete Kurttekin: Mehmet’te çok az insanda olan bir yetenek var. Ben de kendi fotoğrafımı görünce `vay be` dedim.

Kemancı Rock Bar’ı önümüzdeki bir hafta boyunca süsleyecek Mehmet Turgut fotoğraflarını ve açılışa katılanları görmek için fotogaleriyi inceleyin; ardından da 10 Ağustos’a kadar mutlaka Kemancı’yı ziyaret edip Turgut’un farklı tarzını kendi atmosferinde izleyin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI