Ana SayfaModaMercan Işıltısı

Mercan Işıltısı

Güneşin içimizi ısıttığı şu yaz günlerinde tenimize en çok yakışan tonlardan biri olan mercan, bu yazın moda renkleri arasına girdi. 2011 trendleri arasında gördüğümüz `Mercan`, İlkbahar Yaz defilelerinin gösterildiği Moda Haftaları`nın da en dikkat çekici renklerindendi. Ünlü tasarımcıların defilelerinde aksesuarda, elbisede, makyajda ve hatta ojelerde gördüğümüz renk, yeni sezonda dekorasyon da bile kendini gösterdi.

Neon turuncudan biraz daha az iddialı olan mercanın en önemli özelliği zorlamadan bir softluk yakalaması. Aynı anda hem klasik hem modern olabilen renk; aynı zamanda hem genç hem de sofistike bir görüntü sergiliyebiliyor.

Bu sezonun vazgeçilmez rengi olan mercanı siz de mutlaka denemelisiniz. Elbisede deneyecek cesaretiniz yoksa bile aksesuarlarda kolaylıkla kullanabileceğiniz mercanla yazın sıcak günlerinde fark yaratın. Hele ki bronz bir cilde sahip olduğunuzda, bu ton kendini ciddi anlamda farkettirecektir.

Mercanı yoğun bir şekilde kullanmak istemeyenler de sade kıyafetlerini mercan bir çift küpe veya çanta ile tamamlayarak bu yazın trendini uygulayabilir.

Mercan tonlarındaki en güzel ürünleri görmek, podyumlardan ve Hollywood ünlülerinden ilham almak için lütfen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI