Ana SayfaAstrolojiMerkür'ün Akrep Burcunda Geri Hareketi Burçlara Neler Getiriyor?

Merkür’ün Akrep Burcunda Geri Hareketi Burçlara Neler Getiriyor?

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: tugce.akarlar@gmail.com

 

İletişimin gezegeni Merkür Akrep burcunda geri hareketine hazırlanıyor. Gölgeli günlerine çoktan beri girdiğimiz Merkür 31 Ekim ile durağanlaşarak net geri hareketini Kasımla beraber başlatıyor. 

Bu sene Merkür geri hareketini su elementi burçlarda yapıyordu. Balık burcuyla başlayan bu hareket; Yengeç burcunda devam etmesinin ardından son olarak artık Akrep burcunda. 

Merkür; tanrılar arası haberleşmeyi sağlayan, yolculara eşlik eden, türlü oyunlarla kendisini durumdan nasıl kurtaracağını bilendir.

Su elementinde bu bahsi geçen burçlar oldukça içsel tecrübe ederler fikirlerini. Balık burcundayken Merkür; oldukça karışık bir zihin ve sanatsal bir bakış açısı ile durumlara çözüm getirmeye çalıştık. Güneş balık burcundayken aslında biraz daha ilahi olan, biraz daha bilinmeyen ve görünmeyen içinde; mesele ile hemhal olarak çözüm sunma becerisi sundu bize. 

Yengeç burcunda Merkür; korumacı ve bireyselliğine dönük bir mantık geliştirmemizi sağladı. Rasyoneldi ancak baskı altında olmasından aslında rahatsızlık duyuyordu. Özgürleştirmek istediğimiz kalıpların sınırlarını keşfetmiştik. 

Şimdi Akrep burcunda Merkür; daha ketum daha analitik daha gizli saklı daha da derinden ve usulca ilerliyor olacak. Öyle açık etmeyeceğiz kolay kolay zihnindekini. Hemen hamlede de bulunmayacak belli ki. Sinsilik değil bu, tam anlamıyla derinlemesine anlama ve nokta atışı yapma arzusu aslında. evet kontrolcülükten geliyor bunlar hep; ayrı. 

En baştaki Balıkta getirdiği yıl geneline dönük; teslimiyetçi ve akışta kalma odaklı yaklaşımını, seneyi kapatırken; ‘öyleyse; dönüşüm için  hangi riskler alınmalıdır’ şeklinde; tavırlarımızı; inancın uygulanabilir haline doğru formule ediyor olacak özetle. 

Akrep haritalarınızda neredeyse, Merkür o alanda daha derin sorgulamaları, yeniden gözden geçirmeleri yaşamınıza taşıyor olacak. 

Koç, Yükselen Koç; krizler, krediler, borçlar, para, ailevi meseleler, miraslar, ortak kazançlar, yasak aşklar 
Boğa, Yükselen Boğa;  fırsatlar, eş, evlilik, ciddi ilişkiler, ortaklar, yakın ilişkiler 
İkizler, Yükselen İkizler; sağlık, özdeğer bilinci gerektiren çalışma düzeni, rutinler, yaşam alanı, evcil hayvanlar 
Yengeç, Yükselen Yengeç; çocuklar, aşk, ilişkiler, borsa, döviz, spor, hobiler, organizasyon ve etkinlikler 
Aslan, Yükselen Aslan; ev, yuva, aile, bireysel yetenekler, geçmiş korkular ve travmalar 
Başak, Yükselen Başak; kardeşler, kısa seyahatler, aile büyükleri, gelecek planları ve her türlü eğitim ve iletişim mecrası 
Terazi, Yükselen Terazi; para, özgüven, sorumluluklar, gelecek hedefleri, gereksinimler 
Akrep, Yükselen Akrep; ilişkiler, bireysel hedefler, gelişim alanları, izlenecek yol ve taktikler, uzmanlıklarla ilgili meseleler
Yay, Yükselen Yaylar; bilinçaltı korkular, gizli konular, çalışma düzeni, ailevi sırlar ve krizli ilişkiler 
Oğlak, Yükselen Oğlak; Arkadaş çevresi, gelecek planları, umutlar, yeni projeler ve fırsatlar, ciddi ortaklıklar 
Kova, Yükselen Kova; kariyer, sorumluluklar, toplumsal imaj, günlük düzen, yakın akrabalar 
Balık, Yükselen Balık; yurt dışı, yabancılar, kariyer planları, özgürleşmek istenen meseleler, hukuksal konular, motivasyonlar 

ile ilgili daha derin ve daha ketum bir tutum benimsemeye başlıyor olacak, retro 22 kasımda biterken, gölgesinden tam olarak çıkmamız 9 Aralık’a kadar uzanıyor olacak. Kasım ortasında pek çok konu hakkında fikrimiz yavaşça olgunluk kazanıyor olacak ve sezgilerimiz kendisini ifade edeceği somut alanları da aslında seçebilir hale gelecek.  Ancak harekete geçmek ve doğru ifade bulmak için Kasım sonunu bulacağız gibi duruyor. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI