Ana SayfaModaMet Gala 2013 kırmızı halı

Met Gala 2013 kırmızı halı

Son bir haftadır Hollywood`un ünlü isimlerini dolap önünde saatlerce "Ne giysem" diye düşündüren Met Gala 2013 dün gece birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Jessica Alba`dan Uma Thurman`a Katy Perry`den uzun zamandır görmediğimiz Blake Lively`e kadar kırmızı halıda görmeyi özlediğimiz pek çok ismin katılımıyla gerçekleşen galanın en şaşırtıcı isimlerinden biri saçlarını platin sarısına boyatan Anne Hathaway oldu.

Punk etkisini kendine göre yorumlayarak birbirinden farklı elbiseler giyen isimler arasında Kristen Stewart, Stella McCartney tulumu ve bordo makyajıyla bu sene en iyi giyinen isim seçilmesinin haksızlık olmadığını vurgulamak ister gibiydi. Jennifer Lawrence ve Marion Cotillard Dior tercihleriyle bizi şaşırtmazken tek düze elbise seçimleriyle bizi heyecanlandıramadılar. 

Gündelik hayatta da punk akımı benimseyen Cara Delevigne, Rooney Mara ve Sienna Miller uçlarda ama güzel seçimleriyle Met Gala 2013`ün en dikkat çeken isimleri arasındaki yerlerini aldılar. Valentino elbisesini kusursuz bir makyaj ve sarı saçlarla tamamlayan Anne Hathaway, klasik halinden uzak bir şekilde karşımıza çıkarak bazen değişikliğin ne kadar önemli olduğunu bize hatırlattı. 

Giles elbisesi ve Christian Louboutin çizmeleriyle kabarık eteklerini sallayan Sarah Jessica Parker, kendine has elbisesini kusursuz gülümsemesiyle tamamlayarak önemli olanın elbiseyi taşıyabilmek olduğunu vurguladı. 

Zaman zaman kusursuz elbiselere zaman zaman da abartılı tasarımlara ev sahipliğini yapan Met Gala 2013, bizi kırmızı halısından daha çok uzun zaman sonra ağırladığı isimlerle heyecanlandırdı. Fotogaleriye tıklayarak Met Gala 2013`ün kırmızı halısından geçen isimleri bütün detaylarıyla yakından inceleyebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI